Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor Simple Simon

Power BI koppeling voor Simple Simon

Hoe werkt de Power BI connector voor Simple Simon?

Simple Simon koppelen aan Power BI

De Power BI connector voor Simple Simon zorgt ervoor dat u alle gewenste Simple Simon data kunt gebruiken voor de ontwikkeling van Power BI rapportages.

De Power BI connector maakt via de API een koppeling met de gewenste gegevens in Simple Simon, en plaatst deze vervolgens in een SQL-database waarvandaan u de data kunt benaderen voor het ontwikkelen van rapportages. 

Power BI en Simple Simon

De koppeling met Simple Simon wordt door de Power BI connector geautomatiseerd gemaakt. De gewenste data wordt vervolgens in gestructureerde en duidelijke tabellen in de database geplaatst. Door de data op deze manier in de database te plaatsen, heeft u geen technische kennis nodig om met de Power BI connector aan de slag te gaan. 

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI koppeling met Simple Simon?

Doordat de Power BI connector via de API van Simple Simon alle gewenste data kan benaderen, krijgt u veel mogelijkheden om verschillende analyses te maken en rapportages geheel naar wens te ontwikkelen. 

Naast dat alle data vanuit Simple Simon gebruikt kan worden voor rapportagedoeleinden, kunt u ook andere databronnen samenvoegen met Simple Simon, in een datawarehouse. Hierdoor genereert u nieuwe inzichten, welke u uit uw pakketten afzonderlijk nooit zult halen. Bekijk hier een overzicht van alle mogelijke koppelingen. 

Power BI rapportages voor Simple Simon

Direct inzicht in de belangrijkste data uit Simple Simon? Maak dan gebruik van onze kant-en-klare Power BI templates, en start direct met analyseren. 

Beschikbare templates voor Simple Simon:

In 5 stappen uw eigen Simple Simon rapportages ontwikkelen?

Download direct onze gratis Power BI Guide en ontdek hoe u in slechts 5 stappen de perfecte Simple Simon rapportage(s) kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met Simple Simon?

Alle data benaderbaar

De Power BI connector kan alle gewenste data via de API benaderen, waardoor u de mogelijkheid krijgt om de rapportages geheel naar wens te ontwikkelen.

Rapportages beschikbaar

Direct starten met het analyseren van uw data? Maak dan gebruik van onze kant-en-klare Power BI rapportages, en maak direct belangrijke beslissingen op basis van data.

Databronnen combineren

Nieuwe inzichten creëren? Koppel dan meerdere databronnen, samen met Simple Simon in één datawarehouse en combineer data in Power BI rapportages.

Veel analysemogelijkheden

Verschillende analyses maken? Door de hoeveelheid data kunt u variëren in type analyses. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

U kijkt altijd naar de meest actuele Simple Simon data, doordat de connector de data minimaal 1x per nacht vernieuwd. Wanneer wenselijk kan de frequentie verhoogd worden.

Voor ieder apparaat geschikt

Doordat de Business Intelligence tools (zoals Power BI) ook functioneren op mobiele devices zoals tablet, telefoons en smartwatches, heeft u overal en altijd inzicht in uw data.

3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Power BI koppeling voor Simple Simon
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode voor de Power BI connector van Simple Simon heeft aangevraagd, ontvangt u direct een bevestiging met verdere instructies per e-mail.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling met Simple Simon gemaakt is, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw gewenste Simple Simon Power BI rapportages.

Inzicht!

Uw rapportages afgerond? Dan kunt u aan de slag met het analyseren van uw data, en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.