Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor Simplicate

Power BI koppeling voor Simplicate

Hoe werkt de Power BI connector voor Simplicate?

Simplicate koppelen aan Power BI

De Power BI connector voor Simplicate stelt u in staat om zelf rapportages in Microsoft Power BI te ontwikkelen op basis van de gewenste Simplicate data.

De Power BI connector maakt een koppeling met de API van Simplicate, en plaatst vervolgens alle gewenste data in een SQL-database. Deze database is vervolgens door u vanuit de BI-tool te bereiken voor rapportagedoeleinden.

Power BI en Simplicate

Doordat er geautomatiseerd een koppeling wordt gemaakt door de connector met uw Simplicate data, en deze data vervolgens in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database geplaatst wordt, heeft u zelf geen technische kennis nodig om met de Power BI connector aan de slag te gaan. 

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI koppeling met Simplicate?

Met de Power BI connector voor Simplicate kunt u alle kanten op. Doordat via de API alle gewenste data te benaderen is, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van alle gewenste Power BI rapportages.

Naast dat u alle gewenste data vanuit Simplicate kunt gebruiken, kunt u ook andere softwarepakket vanuit uw organisatie samenvoegen, met Simplicate, in een datawarehouse. Hierdoor creëert u nieuwe inzichten, welke u uit uw pakketten afzonderlijk nooit zult halen. Bekijk hier een overzicht van alle mogelijke koppelingen. 

Power BI rapportages voor Simplicate

Start direct met analyseren door gebruik te maken van onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel zogenoemde Power BI templates.

Beschikbare templates voor Simplicate:

In 5 stappen uw eigen Simplicate rapportages ontwikkelen?

Download direct onze gratis Power BI Guide en ontdek hoe u in slechts 5 stappen de perfecte Simplicate rapportage(s) kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met Simplicate?

Alle data benaderbaar

Via de API van Simplicate is alle gewenste data te benaderen en te gebruiken voor rapportagedoeleinden. Zo kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw gewenste Power BI rapportages.

Rapportages beschikbaar

Direct starten met het maken van datagedreven beslissingen? Maak dan gebruik van onze kant-en-klare Power BI rapportages, waardoor u direct inzicht krijgt in de belangrijkste KPI's.

Databronnen combineren

Combineer meerdere bronnen in één datawarehouse, en voeg deze samen in een Power BI rapportage om data te combineren en nieuwe inzichten te creëren.

Veel analysemogelijkheden

Door de hoeveelheid beschikbare data, kunt u aan de slag met verschillende soorten analyses. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De Power BI connector vernieuwd iedere dag de data, waardoor u overdag naar de meest actuele data kijkt. Indien wenselijk kan de data overdag ook vernieuwd worden.

Voor ieder apparaat geschikt

Doordat Power BI ook perfect functioneert op mobiele devices, zoals tablet, telefoons en smartwatches, heeft u overal ter wereld en op ieder moment van de dag inzicht in uw data.

3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Power BI koppeling voor Simplicate
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode van de Simplicate connector heeft aangevraagd, ontvangt u direct een bevestiging met verdere instructies.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling met Simplicate gerealiseerd is, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van Power BI rapportages.

Inzicht!

Uw data inzichtelijk gevisualiseerd? Dan kunt u starten met het analyseren van uw Simplicate data, en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.