Werken bij KPI Solutions

Power BI Connector voor Timewax

Power BI koppeling voor Timewax

Hoe werkt de Power BI connector voor Timewax?

Timewax koppelen aan Power BI

De Power BI connector voor Timewax zorgt ervoor dat u alle gewenste data vanuit Timewax kunt gebruiken voor het ontwikkelen van rapportages in BI-tools zoals Power BI. 

De Power BI connector maakt middels de API een koppeling met de gewenste gegevens, en plaatst deze vervolgens in een eigen SQL-database. Deze database kunt u vervolgens vanuit uw BI-tool eenvoudig benaderen.

Power BI en Timewax

Er wordt geautomatiseerd een koppeling met Timewax tot stand gebracht, waarna de gewenste gegevens in de database geplaatst worden. De connector plaatst deze gegevens in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database, waardoor u geen technische kennis nodig heeft om met de Power BI connector aan de slag te gaan. 

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI koppeling met Timewax?

De mogelijkheden van de Power BI connector voor Timewax zijn veelzijdig. Doordat alle gewenste data via de API van Timewax opgehaald kan worden, kunt u alle data gebruiken voor het ontwikkelen van verschillende analyses.

Naast het inzichtelijk maken van Timewax data, kunnen er ook andere databronnen worden gekoppeld en worden samengevoegd in een datawarehouse. Hierdoor creëert u nieuwe inzichten, welke u uit uw pakketten afzonderlijk nooit zult halen. Bekijk hier een overzicht van alle mogelijke koppelingen. 

Power BI rapportages voor Timewax

Direct starten met het analyseren van uw Timewax data? Maak dan gebruik van onze kant-en-klare Power BI templates.

Beschikbare templates voor Timewax:

In 5 stappen uw eigen Timewax rapportages ontwikkelen?

Download direct onze gratis Power BI Guide en ontdek hoe u in slechts 5 stappen de perfecte Timewax rapportage(s) kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met Timewax?

Alle data benaderbaar

U kunt aan de slag met het ontwikkelen van alle gewenste analyses, gezien alle Timewax data via de API door de Power BI connector te benaderen is.

Rapportages beschikbaar

Liever direct starten met het analyseren van uw data, en maken van datagedreven beslissingen? Dan kunt u gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI rapportages.

Databronnen combineren

Nieuwe inzichten genereren? Combineer dan, samen met Timewax, uw andere databronnen in één datawarehouse om data te combineren en tegen elkaar af te zetten.

Veel analysemogelijkheden

Door de grote hoeveelheid beschikbare data, kunt u aan de slag met het maken van verschillende analyses. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

Uw data wordt minimaal 1x per nacht door de Power BI connector vernieuwd. Hierdoor kijkt u overdag altijd naar de meest actuele data. Indien wenselijk kan de frequentie verhoogd worden.

Voor ieder apparaat geschikt

Doordat de Business Intelligence tools (zoals Power BI) ook functioneren op mobiele devices zoals tablet, telefoons en smartwatches, heeft u overal en altijd inzicht in uw data.

3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Power BI connector voor Timewax
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode voor de Timewax connector heeft aangevraagd, ontvangt u direct verdere instructies per e-mail.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling met Timewax tot stand is gebracht door de connector, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages.

Inzicht!

Nu uw data helder gevisualiseerd is in Power BI rapportages, kunt u aan de slag met het analyseren van data en verkrijgen van nieuwe inzichten.

Kosten

€50

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.