Werken bij KPI Solutions

Power BI Travis CI koppeling

Power BI koppelen aan Travis.

Hoe werkt de Power BI connector voor Travis CI?

Power BI koppeling Travis CI

Wilt u aan de slag met het ontwikkelen van rapportages in Microsoft Power BI op basis van uw Travis data? Dan kunt u eenvoudig en snel gebruik maken van de Power BI connector voor Travis.

De Power BI connector maakt geautomatiseerd een koppeling met alle gewenste Travis data, en plaatst deze in een SQL-database. Deze database kunt u vervolgens vanuit Power BI benaderen, waardoor u kunt starten met het realiseren van uw eigen Travis rapportages in Power BI.

Wat kunt u met Power BI en Travis CI?

Met de Power BI connector voor Travis kunt u dus aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages. 

Doordat alle gewenste data in duidelijke en gestructureerde tabellen voor u wordt klaargezet in de database, heeft u geen technische kennis nodig om met de Power BI connector aan de slag te gaan.

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Travis CI koppeling?

De Power BI connector voor Travis biedt de gebruiker veel mogelijkheden. Doordat de connector alle gewenste data kan benaderen, kunt u aan de slag met het uitwerken van alle gewenste analyses in Power BI. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om ook andere databronnen vanuit uw organisatie te koppen, samen met Travis, in één datawarehouse. Hierdoor kunt u data combineren en tegen elkaar afzetten, waardoor u nieuwe inzichten kunt genereren die uit uw pakketten afzonderlijk nooit zichtbaar zullen zijn. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor Travis CI

Van ruwe data naar een waardevolle inzichten binnen 24 uur. Het gebruik van de Power BI connector biedt u tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van onze kant-en-klare Power BI rapportages voor Travis.

Beschikbare templates voor Travis:

Aan de slag met Power BI en Travis CI?

Ga aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages. Download onze gratis Power BI Guide en leer alle stappen op weg naar een perfecte rapportage.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Travis CI?

Alle data benaderbaar

De Power BI connector kan via de API van Travis alle gewenste data voor u klaarzetten. Hierdoor kunt u starten met het ontwikkelen van alle gewenste rapportages en dashboards in Power BI.

Rapportages beschikbaar

Door onze jarenlange ervaring beschikken we voor iedere afdeling over kant-en-klare rapportages. Hierdoor kunt u snel aan de slag met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Databronnen combineren

Naast enkel de data vanuit Travis, kunt u ook andere databronnen combineren in één datawarehouse. Hierdoor kunt u data combineren en tegen elkaar afzetten om nieuwe inzichten te creëren.

Veel analysemogelijkheden

Doordat de connector alle gewenste Travis data via de API kan benaderen, kunt u verschillende analyses in Power BI maken. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van data, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

Actuele data is cruciaal voor het maken van belangrijke bedrijfsbeslissingen. De Power BI connector zorgt ervoor dat uw data altijd actueel is, door deze minimaal een keer per nacht te vernieuwen. Indien wenselijk kan de frequentie verhoogd worden.

Voor ieder apparaat geschikt

Hybride werken heeft de toekomst. Power BI past ze eenvoudig aan, doordat Power BI rapportages altijd en overal ter wereld beschikbaar zijn. Hierdoor heeft u altijd inzicht in de meest actuele cijfers om beslissingen op te baseren.

3 stappen naar meer inzicht in uw Travis data
Starten met de Power BI koppeling voor Travis CI?
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Na het aanvragen van een proefperiode voor de Travis koppeling ontvangt u direct een bevestigingse-mail met daarin verdere instructies.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling met Travis gemaakt is, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Travis rapportages en dashboards in Power BI.

Inzicht!

Nadat u de gewenste analyses heeft uitgewerkt in uw rapportages en dashboards, kunt u aan de slag met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.