Werken bij KPI Solutions

Power BI Visma eAccounting koppeling

Power BI koppelen aan Visma eAccounting.

Hoe werkt de Power BI connector voor Visma eAccounting?

Power BI koppeling Visma eAccounting

Aan de slag met het ontwikkelen van Power BI rapportages op basis van uw Visma eAccounting data? Dan kunt u gebruik maken van de Power BI connector voor Visma eAccounting. Middels de Power BI connector kunt u alle gewenste data vanuit Visma eAccounting gebruiken voor de ontwikkelen van Power BI rapportages.

De Power BI connector maakt middels de API een koppeling met de gewenste data, en plaatst deze vervolgens in een SQL-database. Deze database kunt u daarna vanuit Power BI benaderen, zodat u kunt starten met de ontwikkeling van rapportages.

Wat kunt u met Power BI en Visma eAccounting?

Met de Power BI connector voor Visma eAccounting kunt u dus aan de slag met het ontwikkelen van alle gewenste Power BI rapportages. 

De Power BI connector zorgt ervoor dat alle gewenste data in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database komt te staan, waardoor u zelf geen technische kennis nodig heeft om met de Power BI connector aan de slag te gaan. 

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Visma eAccounting koppeling?

De Power BI Visma eAccounting connector biedt eindeloos veel mogelijkheden. Doordat alle gewenste data via API van Visma eAccounting benaderd kan worden,  kunnen verschillende Visma eAccounting rapportages en dashboards gebouwd worden met hierin diverse analyses, zoals:

 • Liquiditeitsprognose;
 • Winst- en verliesrekeningen;
 • Debiteuren en crediteuren; 
 • Omzet- en kostenanalyse;
 • Balans.

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met Visma eAccounting kunt u er ook voor kiezen om meerdere databronnen te koppelen in één datawarehouse. Hierdoor kunt u verschillende data tegenover elkaar zetten en data combineren. Hierdoor creëert u nieuwe inzichten, welke u afzonderlijk uit uw pakketten nooit zult halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor Visma eAccounting

Van ruwe data naar inzichtelijke analyses. Door middel van onze kant-en-klare Power BI templates krijgt u binnen enkele ogenblikken inzicht in de belangrijkste KPI’s vanuit Visma eAccounting. 

Beschikbare templates voor Visma eAccounting:

Aan de slag met Power BI en Visma eAccounting?

Download dan gratis onze Power BI Guide, en leer hoe u in enkele stappen de perfecte Power BI rapportage kunt maken.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Visma eAccounting?

Alle data benaderbaar

De Power BI connector kan via de API van Visma eAccounting alle gewenste data benaderen. Hierdoor kunt u aan de slag met het ontwikkelen van alle gewenste rapportages in Microsoft Power BI.

Rapportages beschikbaar

Door onze jarenlange ervaring hebben we voor iedere afdeling passende kant-en-klare rapportages beschikbaar. Hierdoor kunt u binnen enkele ogenblikken starten met het analyseren van uw data.

Databronnen combineren

Naast een koppeling met Visma eAccounting kunt u er ook voor kiezen om andere databronnen vanuit uw organisatie te koppelen in één datawarehouse. Hierdoor kunt u data combineren en nieuwe inzichten genereren.

Veel analysemogelijkheden

Doordat alle gewenste Visma eAccounting data kan worden gebruikt, kunt u alle verschillende soorten analyses maken in Power BI. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van verschillende administraties, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

Actuele data is van belang bij het aansturen van uw organisatie. Daarom zorgt de Power BI connector ervoor dat u altijd kijkt naar de meest actuele data van uw organisatie. De Power BI connector kan tot meerdere keren per dag de data vernieuwen, waardoor u altijd beschikt over actuele cijfers.

Voor ieder apparaat geschikt

Remote werken heeft de toekomst. Daarom is het belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Middels Power BI kunt u uw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat. Van desktop tot tablet, en van smartphone tot smartwatch. Zo heeft u altijd en overal inzicht.

3 stappen naar meer inzicht in uw Visma eAccounting data
Starten met de Power BI koppeling voor Visma eAccounting?
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Na het aanvragen van een proefperiode van de Visma eAccounting connector, ontvangt u direct een e-mail met daarin verdere instructies.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling met Visma eAccounting gerealiseerd is, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van de gewenste rapportages in Power BI.

Inzicht!

Wanneer u de gewenste rapportages gerealiseerd heeft, is het tijd om aan de slag te gaan met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€10

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

 • 30 dagen gratis proberen;
 • Start op wanneer het jou uitkomt;
 • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.