Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor Visual FoxPro

Power BI koppelen aan Visual FoxPro.

Hoe werkt de Power BI connector voor Visual FoxPro?

Power BI koppeling Visual FoxPro

Met de Power BI connector voor Visual FoxPro kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen rapportages en dashboards in de BI-tool van Microsoft, namelijk Power BI. De Power BI connector is in staat om alle gewenste data te benaderen, en klaar te zetten voor rapportagedoeleinden. 

De Power BI connector zet alle gewenste data klaar in een SQL-database, waarna u deze vanuit uw BI-tool kunt benaderen voor de ontwikkeling van rapportages.

Wat kunt u met Power BI en Visual FoxPro?

Met de Power BI connector voor Visual FoxPro kunt u alle kanten op. Doordat alle gewenste data te benaderen is, kunt u alle gewenste rapportages en dashboards ontwikkelen in Power BI. Doordat de Power BI connector alle gewenste data in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database plaatst, heeft u geen technisch kennis nodig om met de Power BI connector aan de slag te gaan. 

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Visual FoxPro koppeling?

De mogelijkheden van de Power BI connector voor Visual FoxPro zijn eindeloos. Doordat alle gewenste data te benaderen is, kunt u gevarieerde rapportages en dashboards ontwikkelen. Daarnaast kunt u nieuwe inzichten creëren welke uit uw pakket eerder nooit zichtbaar waren, door meerdere databronnen in één datawarehouse te koppelen. Hierdoor kunt u in Power BI data combineren en tegen elkaar afzetten. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor Visual FoxPro

Van ruwe data naar een waardevolle inzichten. Door middel van onze kant-en-klare Power BI rapportages kunt u direct starten met het analyseren van uw data, en maken van datagedreven beslissingen. 

Beschikbare rapportages voor Visual FoxPro:

Aan de slag met Power BI en Visual FoxPro?

Ontdek in 5 stappen hoe u de perfecte Power BI rapportage kunt ontwikkelen. Download de gratis Power BI Guide en ga aan de slag.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Visual FoxPro?

Alle data benaderbaar

De Power BI connector kan alle gewenste data vanuit Visual FoxPro benaderen en voor u klaarzetten in een SQL-database. Hierdoor kunt u aan de slag met het ontwikkelen van alle gewenste Power BI rapportages en dashboards.

Rapportages beschikbaar

U kunt direct starten met het analyseren van uw data wanneer u gebruik maakt van onze kant-en-klare Power BI rapportages. Hierdoor heeft u binnen enkele ogenblikken inzicht in de belangrijkste KPI's.

Databronnen combineren

Naast Visual FoxPro kunt u er ook voor kiezen om andere databronnen, samen met Visual FoxPro, te combineren in één datawarehouse. Zo kunt u in Power BI data samenvoegen en tegen elkaar afzetten.

Veel analysemogelijkheden

Doordat alle data te benaderen is, kunt u verschillende analyses maken vanuit Visual FoxPro. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van verschillende administraties, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

Actuele data is cruciaal voor het maken van juiste bedrijfsbeslissingen. Daarom zorgt de Power BI connector ervoor dat uw data altijd actueel is door deze minimaals eens per nacht te vernieuwen. Indien wenselijk kan de frequentie verhoogd worden.

Voor ieder apparaat geschikt

Remote werken heeft de toekomst. Het is dan ook belangrijk om altijd en overal inzicht te hebben in de belangrijkste bedrijfsdata. Met Power BI kunt u overal en altijd uw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat.

3 stappen naar meer inzicht in uw Visual FoxPro data
Starten met de Power BI koppeling voor Visual FoxPro
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Na het aanvragen van de proefperiode krijgt u direct een e-mail maar daarin verdere instructies voor het opstarten van de proefperiode.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling met Visual FoxPro gemaakt is, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages en dashboards.

Inzicht!

Wanneer de gewenste Power BI rapportages en dashboards klaar zijn, kunt u starten met het maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.