Werken bij KPI Solutions

Power BI Wrike connector

Power BI koppelen aan Wrike.

Hoe werkt de Power BI connector voor Wrike?

Power BI koppeling Wrike

Wrike koppelen aan Microsoft Power BI? Maak eenvoudig een koppeling door middel van de Power BI connector voor Wrike.

De Power BI connector maakt via de API een koppeling met de gewenste Wrike data, en plaatst deze vervolgens in een SQL-database. Deze database kunt u vervolgens vanuit Power BI, of andere BI-tool, benaderen waarna u kunt starten met het maken van rapportages. 

Wat kunt u met Power BI en Wrike?

Met de Power BI connector voor Wrike kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages en dashboards. De Power BI connector zorgt ervoor dat alle gewenste data in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database geplaatst wordt, waardoor u geen technische kennis heeft om met de Power BI connector voor Wrike aan de slag te gaan. 

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Wrike connector?

De Power BI connector voor Wrike biedt u als gebruiker verschillende mogelijkheden. Zo kunt u rapportages ontwikkelen op basis van uw Wrike data, maar ook op basis van verschillende databronnen. U kunt er namelijk voor kiezen om samen met Wrike andere databronnen te combineren in één datawarehouse. Hierdoor kunt u data samenvoegen en tegen elkaar afzetten om nieuwe inzichten te genereren. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor Wrike

Krijg direct inzicht in uw data door gebruik te maken van onze kant-en-klare Power BI rapportages. Hierdoor kunt u meteen starten met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Beschikbare templates voor Wrike:

Aan de slag met Power BI en Wrike?

Download onze gratis Power BI Guide, en ontdek in 5 stappen hoe u de beste Power BI rapportage kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Wrike?

Alle data benaderbaar

Alle data vanuit Wrike is via de API voor de Power BI connector te benaderen en voor u klaar te zetten. Hierdoor kunt u aan de slag met het uitwerken van alle gewenste analyses in Microsoft Power BI.

Rapportages beschikbaar

We hebben meerdere kant-en-klare Power BI rapportages voor u beschikbaar. Hierdoor kunt u binnen enkele uren aan de slag met het analyseren van uw Wrike data en maken van datagedreven beslissingen.

Databronnen combineren

Naast het visualiseren van uw Wrike data in Power BI, kunt u ook andere databronnen vanuit uw organisatie samenvoegen in één datawarehouse. Hierdoor kunt u data combineren en nieuwe inzichten genereren.

Veel analysemogelijkheden

Gezien alle gewenste data via de API beschikbaar is, kunt u diverse analyses uitwerken in uw rapportages en dashboards. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van uw data, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De Power BI connector zorgt ervoor dat uw Wrike data minimaal eens per nacht vernieuwd wordt. Hierdoor beschikt u overdag over de meest actuele data. Indien wenselijk kan de frequentie dagelijks verhoogd worden.

Voor ieder apparaat geschikt

Hybride werken heeft de toekomst. Overal en altijd inzicht in uw data is dan ook van groot belang. Power BI is over de hele wereld te benaderen en via ieder device te gebruiken. Hierdoor kunt u overal en altijd uw actuele data bekijken.

3 stappen naar meer inzicht in uw Wrike data
Starten met de Power BI connector voor Wrike?
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Na het aanvragen van de proefperiode voor Wrike ontvangt u direct een bevestiging met daarin verdere instructies.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling tussen de connector en Wrike gerealiseerd is, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen rapportages en dashboards in Power BI.

Inzicht!

De gewenste rapportages en/of dashboards gereed? Dan kunt u starten met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€50

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.