Werken bij KPI Solutions

Power BI Lightspeed Retail koppeling

Power BI koppelen aan Lightspeed Retail.

Hoe werkt de Power BI koppeling voor Lightspeed Retail?

Power BI koppeling Lightspeed Retail

Power BI koppelen aan Lightspeed Retail? Met de Lightspeed Retail connector maakt u eenvoudig een koppeling met Microsoft Power BI.

Via de Lightspeed Retail API kunnen alle gewenste gegevens vanuit uw administratie(s) gebruikt worden voor het ontwikkelen van dashboards en rapportages in Microsoft Power BI.

Wat kunt u met Lightspeed Retail en Power BI?

Door middel van Power BI kunnen verschillende gegevensbronnen, waaronder Lightspeed Retail, gekoppeld worden en rapportages en dashboards gebouwd worden. 

De Power BI Lightspeed Retail connector maakt volledig geautomatiseerd een koppeling met alle gewenste administraties en data vanuit Lightspeed Retai. Er is geen technische kennis nodig om aan de slag te gaan met de Power BI connector voor Lightspeed Retail om rapportages en dashboards te ontwikkelen.

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Lightspeed Retail koppeling?

De Power BI Ligthspeed Retail connector biedt veel mogelijkheden. Niet alleen kan de Lightspeed Retail connector een koppeling maken met Power BI, er kunnen ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Hierdoor kunt u andere databronnen koppelen, waardoor u data tegenover elkaar kunt zetten. Nieuwe inzichten kunnen hiermee gecreëerd worden. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor Lightspeed Retail

Direct inzicht krijgen in uw data? Maak hiervoor gebruik van onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel templates genoemd. Met de templates kunt u meteen uw data analyseren.

Beschikbare templates voor Lightspeed Retail:

Aan de slag met Power BI en Lightspeed Retail?

Ontdek in 5 stappen hoe u met Power BI de beste rapportage ontwikkeld. Download gratis onze Power BI Guide.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Lightspeed Retail?

Alle data benaderbaar

Alle data vanuit Lightspeed Retail wordt door Power BI ingeladen in een database. Vanuit Power BI kunt u deze data gemakkelijk benaderen, waardoor u direct kunt starten met het ontwikkelen van Lightspeed Retail.

Rapportages beschikbaar

Door de kant-en-klare rapportages die we beschikbaar hebben kunt u binnen enkele uren de Lightspeed Retail data analyseren en KPI's voor uw organisatie opstellen.

Databronnen combineren

Naast dat de Power BI connector alleen een koppeling kan maken met Lightspeed Retail, kan de connector er ook voor zorgen dat er koppelingen gemaakt worden met andere softwarepakketten vanuit uw organisatie.

Veel analysemogelijkheden

Met de Lightspeed Retail Power BI connector kan alle gewenste data via de API ontsloten, geeft dit u de mogelijkheid om diverse analyses te maken. Hierbij kunt u denken aan het consolideren van uw verschillende administraties, toepassen van benchmarking, forecasting en predictive analytics.

Data altijd actueel

Voor uw organisatie is het belangrijk dat data actueel is. De Lightspeed Retail Power BI connector zorgt ervoor dat u altijd kijkt naar de meest actuele data van uw organisatie. De Power BI connector kan tot meerdere keren per dag de data vernieuwen, waardoor actuele cijfers altijd ter beschikking is.

Voor ieder apparaat geschikt

Remote werken wordt steeds populair. Het is daarom belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste data. Door Power BI kunt u uw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat. Hierdoor heeft u altijd en overal inzicht.

3 stappen naar meer inzicht in uw Lightspeed Retail
Starten met de Power BI koppeling voor Lightspeed Retail
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode van de Power BI Lightspeed connector heeft aangevraagd, ontvangt u instructies voor het opstarten van de koppeling. Een van onze BI-specialisten kunt u helpen bij het maken van de koppeling.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling tussen Lightspeed Retail en Power BI is gerealiseerd, kunt u starten met het ontwikkelen van uw gewenste Lightspeed Retail rapportages en dashboards. Of u kunt gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI templates.

Inzicht!

Nadat u de gewenste Power BI rapportages en dashboards ontworpen heeft, kunt u aan de slag met het analyseren van uw Lightspeed Retail data en nemen van beslissingen op basis van actuele data.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.