Werken bij KPI Solutions

Power BI MarketStack connector

Power BI koppelen aan MarketStack.

Hoe werkt de Power BI connector voor MarketStack?

Power BI koppeling MarketStack

Wilt u Power BI koppelen aan MarketStack? Door middel van de Power BI MarketStack connector kunt u eenvoudig MarketStack verbinden met Power BI. Doordat de Power BI connector geautomatiseerd een koppeling maakt via de MarketStack API, kunnen alle gewenste gegevens vanuit MarketStack gebruikt worden voor het ontwikkelen van Power BI rapportages en dashboards in Microsoft Power BI.

Wat kunt u met Power BI en MarketStack?

De Power BI MarketStack connector maakt volledig geautomatiseerd een koppeling met alle gewenste administraties en data vanuit MarketStack. De Power BI connector zet deze data in een SQL-database door middel van duidelijke en gemakkelijke tabellen. Hierdoor is er geen technische kennis nodig om aan de slag te gaan met de Power BI connector voor MarketStack, en het ontwikkelen van rapportages en dashboards.

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI MarketStack connector?

De Power BI MarketStack connector biedt eindeloos veel mogelijkheden. Doordat alle gewenste data via de MarketStack API benaderd kan worden, kunnen verschillende MarketStack rapportages en dashboards gebouwd worden.

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met alléén MarketStack, kunnen er ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Zo kunt u andere databronnen koppelen, waardoor u data tegenover elkaar kunt zetten. Hierdoor creëert u nieuwe inzichten in uw data, welke u afzonderlijk uit uw pakketten nooit zult halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor MarketStack

Van ruwe data naar een waardevolle inzichten binnen 24 uur. Door middel van onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel templates genoemd, kunt u direct aan de slag met het analyseren van uw data. Hierdoor krijgt u direct inzicht in de belangrijkste KPI’s waarop u kunt sturen.

Beschikbare templates voor MarketStack:

Aan de slag met Power BI en MarketStack?

Maak gebruik van onze Power BI Guide, en ontwikkel in 5 stappen uw eigen MarketStack Power BI rapportages. Download onze guide direct gratis. ​
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met MarketStack?

Alle data benaderbaar

Alle data vanuit MarketStack wordt door de Power BI geautomatiseerd klaargezet in een database. Deze database kunt u vanuit Power BI gemakkelijk benaderen, waardoor u direct kunt starten met het ontwikkelen van MarketStack rapportages en dashboards.

Rapportages beschikbaar

Door onze jarenlange ervaring in Power BI hebben we verschillende kant-en-klare Power BI beschikbaar. Hierdoor beschikt u binnen slecht één dag over inzicht in de belangrijkste KPI’s van uw organisatie.

Databronnen combineren

Naast dat de Power BI connector alleen een koppeling kan maken met MarketStack, kan de connector er ook voor zorgen dat er koppelingen gemaakt worden met andere softwarepakketten vanuit uw organisatie.

Veel analysemogelijkheden

Doordat de Power BI connector alle gewenste data via de MarketStack API kan ontsluiten, geeft dit u de mogelijkheid om diverse analyses te maken.

Data altijd actueel

Actuele data is van belang bij het aansturen van uw organisatie. Daarom zorgt de Power BI connector ervoor dat u altijd kijkt naar de meest actuele data van uw organisatie.

Voor ieder apparaat geschikt

Remote werken heeft de toekomst. Daarom is het belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Middels Power BI kunt u uw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat.

3 stappen naar meer inzicht in uw MarketStack data
Starten met de Power BI connector voor MarketStack?
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode van de Power BI MarketStack connector heeft aangevraagd, ontvangt u instructies voor het opstarten van de koppeling. Indien nodig kan een van onze BI-specialisten u ondersteunen bij het maken van de koppeling.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling tussen MarketStack en Power BI bewerkstelligt is, kunt u starten met het ontwikkelen van uw gewenste MarketStack rapportages en dashboards. Of u kunt gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI templates.

Inzicht!

Nadat u de gewenste Power BI rapportages en dashboards ontworpen heeft, kunt u aan de slag met het analyseren van uw MarketStack data en nemen van beslissingen op basis van actuele data.

Kosten

€75

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.