Werken bij KPI Solutions

Werk datagedreven, en neem beslissingen op basis van actuele data

In één oogopslag inzicht in alle afdelingen

Hoe werkt de Power BI MT-rapportage?

De Power BI MT-rapportage, of te wel managementteam rapportage, is een rapportage waarin onze consultants een overzicht hebben gecreëerd zodat je op één plek data kunt analyseren. Hierdoor krijg je snel inzicht in de belangrijkste KPI’s van alle afdelingen, en hoef je niet meer verschillende rapportages te analyseren om te bekijken hoe je organisatie ervoor staat.

De Power BI MT-rapportage wordt gekoppeld aan je bestaande Power BI rapportages. Vanuit deze rapportages worden de belangrijkste KPI’s gekoppeld. Heb je nog geen bestaande Power BI rapportages? Dan gaan we eerst aan de slag om de data van je afdelingen inzichtelijk te maken. 

Welke informatie bevat de MT-rapportage?

Het doel van de MT-rapportage is om de belangrijkste KPI’s per afdeling of domein te bundelen, en deze overzichtelijk te weergeven zodat het MT in één oogopslag kan zien hoe ze ervoor staan. De inzichten die de Power BI MT-rapportage biedt, zijn dus per bedrijf verschillend.

Waarom een MT-rapportage?

In de MT-rapportage kom je tot de kern van iedere afdeling of domein op één pagina. Deze rapportage is, in vergelijking met andere Power BI rapportages, volledig op MT-level en hoog over. Dit is efficiënter werken, en mocht je alsnog de details in willen – heb je de mogelijkheid om door te klikken op de detailpagina’s. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de  rapportage strategisch in te zetten, door het toevoegen van korte- en lange termijn doelstellingen. 

mt-rapportage-power-bi-management-team
Waarom een kant-en-klare Power BI rapportage?

Het koppelen van de databronnen, het opzetten van een datamodel in Power BI, het schrijven van de juiste (DAX) formules én het daadwerkelijk maken van de Power BI rapportage door het visualiseren van de juiste visualisatie. Het ontwikkelen van een goede Power BI rapportage vergt veel tijd en expertise. Om verschillende organisaties, van MKB tot Corporate, een goede start te geven in de wereld van Business Intelligence, en in het bijzonder Power BI, hebben we verschillende kant-en-klare Power BI rapportages ontwikkeld. Deze Power BI rapportages zijn ieder voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van BI, en bevatten interactieve en duidelijke visualisaties welke direct inzicht geven in de belangrijkste KPI’s. Door het gebruik van deze kant-en-klare Power BI rapportages ben je altijd verzekerd van een kwalitatief hoogstaande rapportage. 

 

De MT-rapportage

Previous slide
Next slide

Wil je de volledige MT-Power BI rapportage uitproberen? Start dan direct jouw 30-daagse gratis proefperiode.

Hoe kun je gebruik maken van de MT rapportage?

Er zijn diverse mogelijkheden om de Power BI MT-rapportage af te nemen, passend bij jullie organisatie. Het kostenplaatje welke hieraan verbonden zit varieert, afhankelijk van jullie keuze. We hebben de mogelijkheden hieronder op een rijtje gezet:

 • De Power BI rapportage in abonnementsvorm
  De Power BI rapportage kan in abonnementsvorm afgenomen worden. Dit betekent dat je maandelijks een vast bedrag betaalt voor het gebruik van de MT-Power BI rapportage. De Power BI rapportage kun je vervolgens in de online omgeving van Power BI gebruiken, en delen met andere MT-leden. Naar wens kunnen onze BI-specialisten aanvullende afdelingen, domeinen of doelstellingen toevoegen, of wijzigingen aanbrengen in de rapportage. Je kunt bij een abonnement zelf géén wijzigingen doorvoeren.

 • De Power BI rapportage overnemen
  Zelf eigenaar worden van de Power BI MT-rapportage? Dan kun je ervoor kiezen om deze rapportage over te nemen. Hierdoor komt de rapportage in jullie omgeving te staan, en kun je zelf aanpassingen doorvoeren.

  Verder praten over de kosten van onze Power BI MT-rapportage?Plan dan vrijblijvend een
  online kennismaking in om de mogelijkheden te bespreken. 
Voordelen van de Power BI MT-rapportage

Microsoft integratie

De Power BI rapportage kan perfect geïntegreerd worden in jouw Microsoft omgeving, zoals Microsoft Teams en SharePoint

Schaal- en betaalbaar

De Power BI rapportage is perfect voor zowel het MKB als voor Corporate organisatie, en kan makkelijk meegroeien met jouw organisatie.

Deel met andere MT-leden

De rapportage kan in Power BI service, de online omgeving van Power BI, eenvoudig gedeeld worden met andere MT-leden.

Hergebruiken van alle Power BI rapportages

Doordat de data vanuit eerder ontwikkelde rapportages hergebruikt wordt, is de MT-rapportage een efficiënte rapportage

Volledig aanpasbaar

De rapportage kan altijd naar wens worden aangepast, door bijvoorbeeld het toevoegen van nieuwe afdelingen, domeinen of andere doelstellingen. Daarnaast kan deze ook in jullie huisstijl worden gezet.

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.