Werken bij KPI Solutions

Oracle SQL koppeling voor Power BI

Power BI koppelen aan Oracle SQL

Hoe werkt de Power BI connector voor Oracle SQL?

Power BI koppeling Oracle SQL

Oracle SQL koppelen aan Power BI? Door middel van de Power BI Oracle SQL connector kunt u eenvoudig Oracle SQL verbinden met Power BI. Doordat de Power BI connector geautomatiseerd een koppeling maakt via de Oracle SQL API, kunt u alle gewenste gegevens vanuit  gebruiken voor het ontwikkelen van Oracle SQL Power BI rapportages en dashboards in Microsoft Power BI.

Wat kunt u met Power BI en Oracle SQL?

De Power BI Oracle SQL connector maakt volledig geautomatiseerd een koppeling met alle gewenste data vanuit Oracle SQL. De Power BI connector zet deze data in een SQL-database door middel van duidelijke en gemakkelijke tabellen. Hierdoor is er geen technische kennis nodig om aan de slag te gaan met de Power BI connector voor Oracle SQL, en het ontwikkelen van rapportages en dashboards.

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Oracle SQL connector?

De Power BI Oracle SQL connector biedt eindeloos veel mogelijkheden. Doordat alle gewenste data via de Oracle SQL API benaderd kan worden, kunnen verschillende Oracle SQL rapportages en dashboards gebouwd worden met hierin diverse analyses. 

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met Oracle SQL, kunnen er ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Zo kunt u andere databronnen koppelen, waardoor u data tegenover elkaar kunt zetten. Hierdoor creëert u nieuwe inzichten in uw data, welke u afzonderlijk uit uw pakketten nooit zult halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor Oracle SQL

Van ruwe data naar een waardevolle inzichten binnen 24 uur. Door middel van onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel templates genoemd, kunt u direct aan de slag met het analyseren van uw data. Hierdoor krijgt u direct inzicht in de belangrijkste KPI’s waarop u kunt sturen.

Beschikbare templates voor

Aan de slag met Power BI en Oracle SQL?

Leer in 5 stappen hoe u Power BI Oracle SQL rapportages kunt ontwikkelen. Download gratis de Power BI Guide en ga direct aan de slag.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Oracle SQL?

Alle data benaderbaar

Alle data vanuit Oracle SQL wordt door de Power BI connector geautomatiseerd klaargezet in een database. Deze database kunt u vanuit Power BI gemakkelijk benaderen, waardoor u direct kunt starten met het ontwikkelen van Oracle SQL rapportages en dashboards.

Rapportages beschikbaar

Door onze jarenlange ervaring in Power BI rapportages hebben we verschillende kant-en-klare rapportages beschikbaar. Hierdoor beschikt u binnen slecht één dag over inzicht in de belangrijkste KPI’s van uw organisatie.

Databronnen combineren

Naast dat de Power BI connector alleen een koppeling kan maken met Oracle SQL, kan de connector er ook voor zorgen dat er koppelingen gemaakt worden met andere softwarepakketten vanuit uw organisatie. Op deze manier kunt u data tegenover elkaar afzetten, en nieuwe inzichten creëren.

Veel analysemogelijkheden

Doordat de Power BI connector alle gewenste data via de Oracle SQL API kan ontsluiten, geeft dit u de mogelijkheid om diverse analyses te maken. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

Actuele data is van belang bij het aansturen van uw organisatie. Daarom zorgt de Power BI connector ervoor dat u altijd kijkt naar de meest actuele data van uw organisatie. De Power BI Oracle SQL connector kan tot meerdere keren per dag de data vernieuwen, waardoor u altijd beschikt over actuele cijfers.

Voor ieder apparaat geschikt

Remote werken heeft de toekomst. Daarom is het belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Middels Power BI kunt u uw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat. Van desktop tot tablet, en van smartphone tot smartwatch. Zo heeft u altijd en overal inzicht.

3 stappen naar meer inzicht in uw Oracle SQL data
Starten met de Power BI connector voor Oracle SQL?
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Na het aanvragen van de Power BI Oracle SQL connector, ontvangt u instructies voor het opstarten van de koppeling. Indien nodig kan een van onze BI-specialisten u ondersteunen bij het maken van de koppeling.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling tussen Oracle SQL en Power BI bewerkstelligt is, kunt u starten met het ontwikkelen van uw gewenste Oracle SQL rapportages en dashboards. Of u kunt gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI templates.

Inzicht!

U kunt direct aan de slag met het analyseren van de data nadat u de gewenste Power BI rapportages en dashboards ontworpen heeft.

Kosten

€75

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.