Werken bij KPI Solutions

Power BI Picqer koppeling

Power BI koppelen aan Picqer.

Hoe werkt de Power BI koppeling voor Picqer?

Power BI koppeling Picqer

Wilt u Power BI koppelen aan Picqer? Met de Power BI Picqer connector kunt u eenvoudig Power BI met Picqer koppelen. De Power BI Picqer connector kan gebruikt worden voor het ontwikkelen van Picqer Power BI rapportages en dashboards in Microsoft Power BI.

De Power BI Picqer connector zorgt ervoor dat alle gewenste gegevens vanuit Picqer gebruikt kunnen worden voor rapportagedoeleinden in Microsoft Power BI. 

Wat kunt u met Power BI en Picqer?

Door middel van Power BI kunnen verschillende gegevensbronnen zoals Picqer gekoppeld worden. Hierdoor kunnen Picqer rapportages en dashboards gebouwd worden.

De Power BI Picqer connector maakt volledig geautomatiseerd een koppeling met alle gewenste administraties en data vanuit Picqer.  De Power BI connector zet deze data in een SQL-database door middel van duidelijke en gemakkelijke tabellen. Hierdoor is er geen technische kennis nodig om aan de slag te gaan met de Picqer Power BI connector. 

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Picqer koppeling?

De Power BI Picqer connector biedt eindeloos veel mogelijkheden. Doordat alle gewenste data via de Picqer benaderd kan worden, kunnen verschillende Picqer rapportages en dashboards worden gebouwd.

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met alléén Picqer, kunnen er ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Andere databronnen kunnen gekoppeld worden waardoor data tegenover elkaar gezet worden. Hierdoor creëert u nieuwe inzichten in uw data, welke u afzonderlijk uit uw pakketten nooit zult halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor Picqer

Door middel van onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel templates genoemd, kunt u direct aan de slag met het analyseren van uw data. Hiermee gaat u van ruwe data naar een waardevolle inzichten binnen 24 uur. 

Hierdoor krijgt u direct inzicht in de belangrijkste KPI’s waarop u kunt sturen.

Beschikbare templates voor Picqer:

Aan de slag met Power BI en Picqer?

Download gratis onze Power BI Guide, en leer in 5 stappen hoe u de perfecte Power BI rapportage kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Picqer?

Alle data benaderbaar

Alle data vanuit Picqer wordt door de Power BI geautomatiseerd klaargezet in een database die vanuit Power BI gemakkelijk te benaderen, is. Hierdoor kunt u direct starten met het ontwikkelen van Picqer rapportages en dashboards.

Rapportages beschikbaar

Maak gebruik van onze kant-en-klare Power BI rapportages. Door de kant-en-klare rapportages beschikt u binnen slechts één dag inzicht over de belangrijkste KPI's van uw organisatie. Hiermee kunt u een stap maken richting datagedreven werken.

Databronnen combineren

Naast dat de Power BI connector alleen een koppeling kan maken met Picqer, kan de connector er ook voor zorgen dat er koppelingen gemaakt worden met andere softwarepakketten die beschikbaar zijn binnen uw organisatie. Hierdoor kunt u data tegenover elkaar afzetten, en nieuwe inzichten creëren.

Veel analysemogelijkheden

Met de Picqer API kan met de Power BI connector alle gewenste data ontsloten worden waarbij er een mogelijkheid ontstaat om diverse analyses te maken. Hierbij kunt u denken aan het consolideren van verschillende Picqer administraties.

Data altijd actueel

Met de Picqer Power BI connector kijkt u altijd naar de meest actuele data van uw organisatie. De Power BI connector kan tot meerdere keren per dag de data vernieuwen. Hierdoor beschikt u altijd over actuele cijfers.

Voor ieder apparaat geschikt

Werken op afstand is niet meer weg te denken. Het is daarom belangrijk dat u altijd en overal toegang heeft tot de belangrijkste bedrijfsgegevens, Met Power BI kunt u op ieder gewenst apparaat rapportages en dashboards bekijken. Hierdoor heeft u altijd en overal inzicht.

3 stappen naar meer inzicht in uw Picqer data
Starten met de Power BI koppeling voor Picqer
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Na het aanvragen van de proefperiode van de Power BI Picqer connector ontvangt u instructies voor het opstarten van de connector. Mocht u graag ondersteuning willen dan kan een van onze BI-specialisten u ondersteunen.

Aan de slag met Power BI

Na de bewerkstelliging van de koppeling tussen Picqer en Power BI kunt u starten met het ontwikkelen van uw gewenste Picqer rapportages. U kunt ook gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI templates.

Inzicht!

Na het ontwerpen van de door u gewenste Power BI rapportages en dashboards, kunt u aan de slag met het analyseren van uw Picqer data en nemen van beslissingen op basis van actuele data.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.