Werk datagedreven, en neem beslissingen op basis van actuele data

Direct inzicht in jouw gehele pipeline

Hoe werkt het Power BI Pipeline Dashboard?

Met het Power BI Pipeline Dashboard heb je direct inzicht van A t/m Z welke deals er in jouw pipeline zitten. Hierbij heb je volledig inzicht in de waarde van alle deals, welke deals er de komende periode mogelijk gaan vallen, new business en gewonnen en verloren deals. Door middel van deze nieuwe inzichten kun je met actuele cijfers sturen op verschillende doelstellingen. Bijvoorbeeld het binnenhalen van meer new business of het sluiten van meer gewonnen deals. Met het Power BI Pipeline Dashboard is dit mogelijk per dealfase, maar ook op account manager niveau of klant. 

Om met het Power BI Pipeline Dashboard te starten,  maakt een van onze Power BI connectoren een koppeling met de softwarepakketten binnen jouw organisatie. Vervolgens wordt alle benodigde sales data geautomatiseerd ingeladen in het Power BI dashboard en wordt deze voor je klaargezet in Power BI Service, de online omgeving van Power BI. Vanuit hier kan jouw organisatie de rapportage analyseren en delen met andere collega’s.

Welke informatie bevat de pipeline rapportage?

Het Power BI Pipeline Dasdhboard bevat gedetailleerde inzichten, zoals:

 • Overzicht deals per fase in huidige pipeline;
 • Deals die verwacht worden om te vallen in de komende periode;
 • Inzicht in gewonnen deals (per klant & medewerker);
 • Inzichten in verloren deals (per klant, medewerker & reden);
 • Inzichten in new business;
 • De doorlooptijd per dealfase.
Kortom, het Pipeline Dashboard helpt jou en jouw organisatie met een actueel overzicht analyses te maken van je huidige en toekomstige pipelines.
pipeline-rapportage-power-bi
Waarom een kant-en-klaar Power BI Dashboard?

Het koppelen van de databronnen, het opzetten van een datamodel in Power BI, het schrijven van de juiste (DAX) formules én het daadwerkelijk maken van het Power BI dashboard door het visualiseren van de juiste visualisatie. Het ontwikkelen van een goed Power BI dashboard vergt veel tijd en expertise. Om verschillende organisaties, van MKB tot Corporate, een goede start te geven in de wereld van Business Intelligence, en in het bijzonder Power BI, hebben we verschillende kant-en-klare Power BI Dashboards ontwikkeld. Deze Power BI Dashboards zijn ieder voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van BI, en bevatten interactieve en duidelijke visualisaties welke direct inzicht geven in de belangrijkste KPI’s. Door het gebruik van deze kant-en-klare Power BI dashboards ben je altijd verzekerd van een kwalitatief hoogstaande rapportage. 

Naast dat Het Power BI Pipeline Dashboard  voor een goede start met BI zorgt, kan het dashboard tevens dienen als perfect fundament om een rapportagewens binnen een organisatie verder uit te bouwen. Doordat het pipeline dashboard volledig overgenomen kan worden, kun je als organisatie het dashboard verder uitbouwen wanneer er aanvullende wensen zijn. Uiteraard kunnen onze specialisten je daarin ook ondersteunen.

pipeline-rapportage-power-bi

Demo Pipeline Dashboard

De demo is volledig interactief. Je kunt alle functionaliteiten van het finance dashboard uitproberen. Zo kun je onderin navigeren tussen verschillende pagina’s, kun je gebruik maken van meerdere filters en zijn de visuals interactief te gebruiken.

Wil je het volledige Power BI Pipeline Dashboard uitproberen? Start dan direct jouw 30-daagse gratis proefperiode.

Hoe kun je gebruik maken van het Power BI Pipeline Dashboard?

Er zijn diverse mogelijkheden om het Power BI Pipeline Dashboard af te nemen, passend bij jullie organisatie. Het kostenplaatje welke hieraan verbonden zit varieert, afhankelijk van jouw keuze. We hebben de mogelijkheden hieronder op een rijtje gezet:

 • Het Power BI Dashboard in abonnementsvorm
  Het Power BI Dashboard kan in abonnementsvorm afgenomen worden. Dit betekent dat je maandelijks een vast bedrag betaalt voor het gebruik van het Power BI dashboard. De Power BI rapportage kun je vervolgens in de online omgeving van Power BI gebruiken, en delen met collega’s. Naar wens kunnen onze BI-specialisten aanvullende analyses toevoegen, of wijzigingen aanbrengen in de rapportage. Je kunt bij een abonnement zelf géén wijzigingen doorvoeren.
 • Het Power BI Dashboard overnemen
  Wil je Business Intelligence, en Power BI in het bijzonder, verder uitrollen binnen jouw organisatie? Dan kun je middels deze kant-en-klare dashboards een goede fundering neerzetten voor de verdere uitrol hiervan. Door het dashboard over te nemen wordt je eigenaar van de rapportage, waarna je het dashboard volledig naar wens kunt aanpassen en/of uitbouwen. Je kunt visualisaties toevoegen, aanpassen, de huisstijl veranderen enzovoorts. Uiteraard kunnen onze BI-specialisten je ook verder ondersteunen bij het verder realiseren van jullie BI wensen. 

  Verder praten over de kosten van onze Power BI Pipeline Dashboard, en de oplossing welke het beste bij jullie organisatie past? Plan dan vrijblijvend een
  online kennismaking in om de mogelijkheden te bespreken. 
Voordelen van het Power BI Pipeline Dashboard

Microsoft integratie

Het Power BI Dashboard kan perfect geïntegreerd worden in jouw Microsoft omgeving, zoals Microsoft Teams en SharePoint

Schaal- en betaalbaar

HEt Power BI Dashboard is perfect voor zowel het MKB als voor Corporate organisatie, en kan makkelijk meegroeien met jullie organisatie.

Deel met collega's

Het dashboard kan in Power BI service, de online omgeving van Power BI, eenvoudig gedeeld worden met collega's.

Direct analyseren

Doordat de belangrijkste pipeline analyses voor je zijn uitgewerkt, kun je direct aan de slag met het analyseren.

In house development

Onze developers en BI-specialisten zorgen ervoor dat onze Power BI dashboards altijd de laatste ontwikkelingen op het gebied van BI bevatten.

Volledig aanpasbaar

Het dashboard kan altijd naar wens worden aangepast, door bijvoorbeeld het toevoegen van nieuwe analyses. Daarnaast kan deze ook in jullie huisstijl worden gezet.

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Werk slimmer, sneller én leuker

Download de sales pipeline brochure

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.