Werken bij KPI Solutions

Power BI QuickBooks koppeling

Power BI koppelen aan QuickBooks

Hoe werkt de Power BI QuickBooks connector?

Power BI QuickBooks koppeling

Power BI koppelen aan QuickBooks? Door middel van de Power BI QuickBooks connector kun je eenvoudig Power BI met QuickBooks koppelen. Doordat de Power BI connector een koppeling maakt via de QuickBooks API, kunnen alle gewenste gegevens vanuit jouw QuickBooks administratie(s) gebruikt worden voor het ontwikkelen van QuickBooks Power BI rapportages en dashboards in Microsoft Power BI.

Wat kun je met Power BI en QuickBooks?

De Power BI QuickBooks connector maakt volledig geautomatiseerd een koppeling met alle gewenste administraties en data vanuit QuickBooks. De Power BI connector zet deze data in een SQL-database door middel van duidelijke en gemakkelijke tabellen. Hierdoor is er geen technische kennis nodig om aan de slag te gaan met de Power BI connector voor QuickBooks, en het ontwikkelen van rapportages en dashboards.

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI QuickBooks connector?

De Power BI QuickBooks connector biedt veel mogelijkheden. Doordat alle gewenste data via de QuickBooks API benaderd kan worden, kunnen verschillende QuickBooks rapportages en dashboards gebouwd worden met verschillende analyses.

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met alléén QuickBooks, kunnen er ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Zo kun je andere databronnen koppelen, waardoor je data tegenover elkaar kunt zetten. Hierdoor creëer je nieuwe inzichten in jouw data, die je afzonderlijk uit jouw pakketten niet zult halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor QuickBooks

Van ruwe data naar een waardevolle inzichten binnen 24 uur. Door middel van onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel templates genoemd, kun je direct aan de slag met het analyseren van jouw data. Hierdoor krijg je direct inzicht in de belangrijkste KPI’s waarop je kunt sturen.

Beschikbare templates voor QuickBooks:

Aan de slag met Power BI en QuickBooks?

Ga in 5 stappen aan de slag met Power BI en leer hoe je zelf Power BI QuickBooks dashboards en rapportages ontwikkelt.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met QuickBooks?

Alle data benaderbaar

Alle data vanuit QuickBooks wordt door de Power BI geautomatiseerd klaargezet in een database. Deze database kun je vanuit Power BI gemakkelijk benaderen, waardoor je direct kunt starten met het ontwikkelen van QuickBooks rapportages en dashboards.

Rapportages beschikbaar

Door onze jarenlange ervaring hebben we verschillende kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar. Hierdoor beschik je binnen slecht één dag over inzicht in de belangrijkste KPI’s van jouw organisatie.

Databronnen combineren

Naast dat de Power BI connector alleen een koppeling kan maken met QuickBooks, kan de connector er ook voor zorgen dat er koppelingen gemaakt worden met andere softwarepakketten vanuit jouw organisatie. Op deze manier kun je data tegenover elkaar afzetten, en nieuwe inzichten creëren.

Veel analysemogelijkheden

Doordat de Power BI connector alle gewenste data via de QuickBooks API kan ontsluiten, geeft dit je de mogelijkheid om diverse analyses te maken. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

Actuele data is van belang bij het aansturen van jouw organisatie. Daarom zorgt de Power BI connector ervoor dat je altijd kijkt naar de meest actuele data van jouw organisatie. De Power BI connector kan tot meerdere keren per dag de data vernieuwen, waardoor je beschikt over actuele cijfers.

Voor ieder apparaat geschikt

Door Power BI kun je jouw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat. Van desktop tot tablet, en van smartphone tot smart watch. Zo heb je altijd en overal inzicht in jouw QuickBooks data.

In 3 stappen naar meer inzicht in uw QuickBooks data
Starten met de Power BI connector voor QuickBooks?
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat je de proefperiode van de Power BI QuickBooks connector hebt aangevraagd, ontvang je instructies voor het opstarten van de koppeling. Indien nodig kan een van onze BI-specialisten je ondersteunen bij het maken van de koppeling.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling tussen QuickBooks en Power BI bewerkstelligt is, kun je starten met het ontwikkelen van jouw gewenste QuickBooks rapportages en dashboards. Of je kunt gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI templates.

Inzicht!

Nadat je de gewenste Power BI rapportages en dashboards ontworpen hebt, kun je aan de slag met het analyseren van jouw QuickBooks data en nemen van beslissingen op basis van actuele data.

Kosten

€10

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.