Werken bij KPI Solutions

Power BI Salesforce Connexys koppeling

Power BI koppelen aan Salesforce Connexys.

Hoe werkt de Salesforce Connexys Power BI koppeling?

Power BI koppeling Salesforce Connexys

Wilt u Power BI koppelen aan Salesforce Connexys? Met de Salesforce Connexys connector kunt u op een  eenvoudige manier Salesforce Connexys verbinden met Power BI. 

De Power BI Salesforce Connexys connector zorgt ervoor dat alle gewenste gegevens vanuit alle administraties die in uw organisatie beschikbaar zijn gebruikt kunnen worden voor rapportagedoeleinden. 

Wat kunt u met Power BI en Salesforce Connexys?

Door middel van Power BI kunnen verschillende databronnen zoals Salesforce Connexys, gekoppeld worden. Door middel van Microsoft Power BI kunnen er Salesforce Connexys rapportages en dashboards gebouwd worden.

De Power BI connector zet de gewenste Salesforce Connexys data in een SQL-database door middel van gemakkelijke en duidelijke tabellen. Er is hierdoor geen technische kennis nodig om aan de slag te gaan met de Salesforce Connexys Power BI connector en het ontwikkelen van rapportages en dashboards.

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Salesforce Connexys koppeling?

Er zijn eindeloze mogelijkheden met de Power BI Salesforce Connexys. Alle gewenste data kan via de Salesforce Connexys API benaderd worden. Hierdoor kunnen verschillende Salesforce Connexys rapportages en dashboards gebouwd worden.

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met alléén Salesforce Connexys, kunnen er ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. U kunt andere databronnen koppelen, waardoor u data tegenover elkaar kunt zetten. Hierdoor creëert u nieuwe inzichten in uw data. Deze kunt u nooit afzonderlijk uit uw pakketten halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor Salesforce Connexys

Van ruwe data naar een waardevolle inzichten binnen 24 uur. Door middel van onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel templates genoemd, kunt u direct aan de slag met het analyseren van uw data. Hierdoor krijgt u direct inzicht in de belangrijkste KPI’s waarop u kunt sturen.

Beschikbare templates voor Salesforce Connexys:

Aan de slag met Power BI en Salesforce Connexys?

Ontdek in 5 stappen hoe u Power BI rapportages kunt ontwikkelen en download onze gratis Power BI Guide.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Salesforce Connexys?

Alle data benaderbaar

Alle data vanuit Salesforce Connexys wordt door de Power BI automatisch klaargezet in een database. Deze database kunt u vanuit Power BI gemakkelijk benaderen. Hierdoor kunt u direct starten met het ontwikkelen van Salesforce Connexys rapportages en dashboards.

Rapportages beschikbaar

Door jarenlange ervaring met het koppelen van Salesforce Connexys aan Power BI hebben we verschillende kant-en-klare Power BI templates beschikbaar. Hierdoor beschikt u binnen slecht één dag over inzicht in de belangrijkste KPI’s van uw organisatie.

Databronnen combineren

De Salesforce Connexys Power BI connector maakt niet alleen een koppeling met Microsoft Power BI, het maakt ook koppelingen met andere softwarepakketten die beschikbaar zijn in uw organisatie. Op deze manier kunt u data tegenover elkaar afzetten, en nieuwe inzichten creëren.

Veel analysemogelijkheden

Doordat de Power BI connector alle gewenste data via de Salesforce Connexys API kan ontsluiten, geeft dit u de mogelijkheid om diverse analyses te maken. Hierbij kunt u denken aan het consolideren van uw verschillende Salesforce Connexys administraties, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

Voor het aansturen van uw organisatie is actuele data van belang. Daarom zorgt de Power BI connector ervoor dat u altijd kijkt naar de meest actuele data van uw organisatie. De Power BI connector kan tot meerdere keren per dag de data vernieuwen. Hierdoor beschikt u altijd over actuele cijfers.

Voor ieder apparaat geschikt

Remote werken heeft de toekomst. Daarom is het belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Met Power BI kunt u op ieder gewenst apparaat uw rapportages en dashboards bekijken. Van smartwatch tot smartphone, van tablet tot desktop, u heeft altijd en overal inzicht.

3 stappen naar meer inzicht in uw Salesforce Connexys data
Starten met de Power BI koppeling voor Salesforce Connexys
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Na het aanvragen van de proefperiode van de Power BI Salesforce Connexys connector heeft aangevraagd, ontvangt u instructies voor het opstarten van de koppeling. Indien nodig kan een van onze BI-specialisten u ondersteunen bij het maken van de koppeling.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling tussen Salesforce Connexys en Power BI bewerkstelligt is, kunt u starten met het ontwikkelen van uw gewenste Salesforce Connexys rapportages en dashboards. Ook kunt u gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI templates.

Inzicht!

Na het ontwerpen van de gewenste Power BI rapportages en dashboards kunt u aan de slag met het analyseren van uw Salesforce Connexys data en nemen van beslissingen op basis van actuele data.

Kosten

€100

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct uw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Geen verborgen kosten. Uw proefperiode stopt automatisch;
  • Start op wanneer het u uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.