Werken bij KPI Solutions

Power BI Shopware koppeling

Power BI koppelen aan Shopware.

Hoe werkt de Power BI koppeling voor Shopware?

Power BI koppeling Shopware

Power BI koppelen aan Shopware? Met de Shopware Power BI connector kunt u op een eenvoudige manier Shopware koppelen aan Microsoft Power BI. Met de Shopware koppeling wordt er geautomatiseerd een koppeling gemaakt en kunnen alle gewenste gegevens opgehaald worden. Hierdoor kunt u eenvoudig Shopware Power BI rapportages en dashboards maken.

De Power BI Shopware connector zorgt ervoor dat alle gewenste gegevens vanuit alle administraties Shopware gebruikt kunnen worden voor rapportagedoeleinden. 

Wat kunt u met Shopware en Power BI?

Door middel van de Power BI Shopware connector wordt er automatisch een koppeling gemaakt met de gewenste gegevens uit Shopware. Met de Power BI Shopware connector wordt de Shopware data in een SQL-database gezet met gemakkelijke en duidelijke tabellen. Er is geen technische kennis vereist om aan de slag te kunnen gaan met Power BI om hiermee Shopware rapportages en dashboards te ontwikkelen.

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Shopware koppeling?

Er zijn veel mogelijkheden met de Power BI Shopware connector. Met de Shopware API kan alle gewenste data benadered worden en hiermee verschillende Shopware rapportages en dashboards gebouwd worden.

Niet alleen kan de Power BI connector een koppeling maken met Shopware, er kunnen ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Door het koppelen van de databronnen, kunt u eenvoudig data tegenover elkaar zetten. Hierdoor kunt u nieuwe inzichten creëren in uw data die u niet afzonderlijk uit uw pakketten kunt halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor Shopware

U kunt direct aan de slag met het analyseren van uw data door middel van onze kant-en-klare Power BI rapportages. Door deze templates krijgt u direct inzicht in uw Shopware data.  

Beschikbare templates voor Shopware:

Aan de slag met Power BI en Shopware?

Download dan nu gratis onze Power BI Guide en ontwikkel in 5 stappen uw eigen Shopware rapportages.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Shopware?

Alle data benaderbaar

Alle data vanuit Shopware wordt door de Power BI geautomatiseerd klaargezet in een database. U kunt deze database makkelijk vanuit Power BI benaderen waardoor u direct Shopware rapportages en dashboards ontwikkelen.

Rapportages beschikbaar

Met de kant-en-klare Power BI rapportages die wij beschikbaar hebben kunt u binnen één dag inzicht over uw belangrijkste bedrijfsdata verkrijgen.

Databronnen combineren

Er kunnen ook meerdere Power BI connectoren gebruikt worden om databronnen net zoals Shopware te combineren. Hiermee kunt u verschillende databronnen tegenover elkaar afzetten en veel inzichten creëren.

Veel analysemogelijkheden

Doordat de Shopware Power BI connector alle gewenste data via de Shopware API kan ontsluiten, geeft dit u de mogelijkheid om diverse analyses te maken. Hierbij kunt u denken aan het consolideren van verschillende databronnen.

Data altijd actueel

Met de Shopware Power BI connector zorgt u ervoor dat uw data actueel is, Dit is natuurlijk van belang om uw organisatie aan te sturen. Doordat de Power BI connector meerdere keren per dag de data vernieuwd, beschikt u altijd over actuele cijfers en kijkt u altijd naar de meeste actuele data.

Voor ieder apparaat geschikt

Microsoft Power BI is geschikt voor ieder apparaat. Dit is natuurlijk belangrijk omdat je altijd en over toegang tot uw bedrijfsdata wilt. U heeft ten alle tijde inzicht in uw data van smartwatch tot desktop, op elk gewenste locatie.

3 stappen naar meer inzicht in uw Shopware data
Starten met de Power BI koppeling voor Shopware
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode van de Power BI Shopware connector heeft aangevraagd, ontvangt u instructies voor het opstarten van de koppeling. Indien nodig kan een van onze BI-specialisten u ondersteunen bij het maken van de koppeling.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling tussen Power BI en Shopware bewerkstelligt is, kunt u starten met het ontwikkelen van uw gewenste Shopware rapportages en dashboards. Of u kunt gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI templates.

Inzicht!

Nadat u de gewenste Power BI rapportages en dashboards ontworpen heeft, kunt u aan de slag met het analyseren van uw Shopware data en nemen van beslissingen op basis van actuele data.

Kosten

€75

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.