Werken bij KPI Solutions

Power BI Timesheet Portal connector

Power BI koppelen aan Timesheet Portal.

Hoe werkt de Power BI connector voor Timesheet Portal?

Power BI koppeling Timesheet Portal

Power BI koppelen aan Timesheet Portal? Door middel van de Power BI Timesheet Portal connector kunt u eenvoudig Timesheet Portal verbinden met Power BI. Doordat de Power BI connector geautomatiseerd een koppeling maakt via de Timesheet Portal API, kunnen alle gewenste gegevens vanuit uw Timesheet Portal administratie(s) gebruikt worden voor het ontwikkelen van Timesheet Portal Power BI rapportages en dashboards in Microsoft Power BI.

De Power BI Timesheet Portal connector zorgt ervoor dat alle gewenste gegevens vanuit alle administraties Timesheet Portal gebruikt kunnen worden voor rapportagedoeleinden.

Wat kunt u met Power BI en Timesheet Portal?

De Power BI Timesheet Portal connector maakt volledig geautomatiseerd een koppeling met alle gewenste administraties en data vanuit Timesheet Portal. De Power BI connector zet deze data in een SQL-database door middel van duidelijke en gemakkelijke tabellen. Hierdoor is er geen technische kennis nodig om aan de slag te gaan met de Power BI connector voor Timesheet Portal, en het ontwikkelen van rapportages en dashboards.

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Timesheet Portal connector?

U heeft eindeloos veel mogelijkheden met de Timesheet Portal connector. Alle gewenste data kan via de Timesheet Portal API benaderd worden waardoor er verschillende Timesheet Portal rapportages en dashboards gebouwd worden.

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met alléén Timesheet Portal, kunnen er ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Zo kunt u andere databronnen koppelen, waardoor u data tegenover elkaar kunt zetten. Hierdoor creëert u nieuwe inzichten in uw data. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor Timesheet Portal

Van ruwe data naar een waardevolle inzichten binnen 24 uur. Door middel van onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel templates genoemd, kunt u direct aan de slag met het analyseren van uw data. Hierdoor krijgt u direct inzicht in de belangrijkste KPI’s waarop u kunt sturen.

Beschikbare templates voor Timesheet Portal:

Aan de slag met Power BI en Timesheet Portal?

Download nu gratis onze Power BI Startguide en ontdek hoe u in 5 stappen Power BI rapportages en dashboards ontwikkelt.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Timesheet Portal?

Alle data benaderbaar

Alle data vanuit Timesheet Portal wordt door de Power BI geautomatiseerd klaargezet in een database. Deze database kunt u vanuit Power BI gemakkelijk benaderen, waardoor u direct kunt starten met het ontwikkelen van Timesheet Portal rapportages en dashboards.

Rapportages beschikbaar

Er zijn verschillende kant-en-klare Power BI beschikbaar. Hierdoor heeft u binnen slechts één dag over inzicht in de belangrijkste KPI’s van uw organisatie.

Databronnen combineren

Naast dat de Power BI connector alleen een koppeling kan maken met Timesheet Portal, kan de connector er ook voor zorgen dat er koppelingen gemaakt worden met andere softwarepakketten vanuit uw organisatie. Op deze manier kunt u data tegenover elkaar afzetten, en nieuwe inzichten creëren.

Veel analysemogelijkheden

Doordat de Power BI connector alle gewenste data via de Timesheet Portal API kan ontsluiten, geeft dit u de mogelijkheid om diverse analyses te maken. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van uw verschillende Timesheet Portal administraties, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

Actuele data is van belang bij het aansturen van uw organisatie. Daarom zorgt de Power BI connector ervoor dat u altijd kijkt naar de meest actuele data van uw organisatie. De Power BI connector kan tot meerdere keren per dag de data vernieuwen, waardoor u altijd beschikt over actuele cijfers.

Voor ieder apparaat geschikt

Remote werken heeft de toekomst. Daarom is het belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Middels Power BI kunt u uw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat. Van desktop tot tablet, en van smartphone tot smartwatch. Zo heeft u altijd en overal inzicht.

3 stappen naar meer inzicht in uw Timesheet Portal data
Starten met de Power BI connector voor Timesheet Portal?
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode van de Power BI Timesheet Portal connector heeft aangevraagd, ontvangt u instructies voor het opstarten van de koppeling. Indien nodig kan een van onze BI-specialisten u ondersteunen bij het maken van de koppeling.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling tussen Timesheet Portal en Power BI bewerkstelligt is, kunt u starten met het ontwikkelen van uw gewenste Timesheet Portal rapportages en dashboards. Of u kunt gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI templates.

Inzicht!

Nadat u de gewenste Power BI rapportages en dashboards ontworpen heeft, kunt u aan de slag met het analyseren van uw Timesheet Portal data en nemen van beslissingen op basis van actuele data.

Kosten

€75

Per maand/administratie

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

 • 30 dagen gratis proberen;
 • Start op wanneer het jou uitkomt;
 • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
 • Dagelijks support beschikbaar.
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Zelf aan de slag met Business Intelligence?

Download gratis onze Business Intelligence startgids boordevol informatie over onder andere:

 • Verschillende BI tools op de markt;
 • Het belang van BI;
 • Voor wie BI geschikt is.
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.