Werken bij KPI Solutions

Power BI Connector voor Accountancy Gemak

Microsoft Power BI koppelen aan Accountancy gemak

Hoe werkt de Power BI connector voor Accountancy Gemak?

Power BI koppeling Accountancy gemak

De Power BI connector voor Accountancy Gemak zorgt ervoor dat alle gewenste data vanuit Accountancy Gemak gebruikt kan worden voor de ontwikkeling van Power BI rapportages. 

De Power BI connector maakt middels de API van Accountancy gemak een koppeling met de gewenste data, waarna deze in een SQL-database geplaatst worden. Vervolgens kunt u vanuit uw BI-tool, zoals Power BI (of gewoon vanuit Excel) deze data benaderen en starten met het ontwikkelen van rapportages.

Power BI en Accountancy gemak

De Power BI connector maakt een geautomatiseerde koppeling met de data vanuit Accountancy Gemak. Vervolgens wordt deze data in duidelijke en gestructureerde voor u klaargezet in de database. Hierdoor heeft u geen technische kennis nodig om aan de slag te gaan met de Power BI connector. 

.

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI koppeling met Accountancy Gemak?

De mogelijkheden van de Power BI connector voor Accountancy Gemak zijn enorm breed. Doordat alle data door de Power BI connector via de API te benaderen is, kunt u eindeloos variëren met analyses. Denk bijvoorbeeld aan het maken van analyses zoals:

 • Liquiditeitsprognose;
 • Omzet huidig jaar vs. omzet vorig jaar;
 • Abonnementswaarde en verloop;
 • Weekstaat: direct vs. geschreven uren;
 • Vrije voorraad & besteladvies.

Naast dat u alle gewenste data vanuit Accountancy Gemak kunt gebruiken, kunt ook ook andere databronnen vanuit uw organisatie samenvoegen in één datawarehouse. Door deze databronnen samen te voegen kunt u nieuwe inzichten genereren door bijvoorbeeld te combineren of tegenover elkaar te zetten. Bekijk hier een overzicht van alle mogelijke koppelingen.

Power BI rapportages voor Accountancy Gemak

Snel inzicht in uw Accountancy data? Maak dan gebruik van onze kant-en-klare Power BI rapportages, of te wel Power BI templates. Hierdoor kunt u direct starten met het analyseren van uw data.

Beschikbare templates voor Accountancy Gemak:

In 5 stappen uw eigen Accountancy Gemak rapportages ontwikkelen?

Ga aan de slag. Download direct onze gratis Power BI Guide en ontdek hoe u in slechts 5 stappen de perfecte Accountancy Gemak rapportage(s) kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met Accountancy Gemak?

Alle data benaderbaar

Alle data vanuit Accountancy Gemak is door de Power BI connector middels de API te benaderen. Hierdoor kunt u alle gewenste soorten Power BI rapportages ontwikkelen.

Rapportages beschikbaar

Door jaren aan ontwikkeling, hebben we meerdere kant-en-klare rapportages beschikbaar voor Accountancy Gemak. Hierdoor kunt u direct aan de slag met het analyseren van uw data.

Databronnen combineren

Naast enkel data uit Accountancy Gemak kunt u ook data vanuit andere pakketten combineren in een datawarehouse. Door verschillende bronnen te combineren, creëert u inzichten die u in uw pakket zelf nooit zal vinden.

Veel analysemogelijkheden

Door de hoeveelheid beschikbare data, kunt u diverse analyses maken. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De data wordt door de connector iedere nacht, of indien wenselijk vaker per dag, vernieuwd. Zo beschikt u altijd over de meest actuele data vanuit Accountancy Gemak.

Voor ieder apparaat geschikt

Power BI functioneert perfect op mobiele apparaten, zoals tablets, mobiele telefoons en zelfs smartwatches. Zo heeft u op ieder moment van de dag, vanuit iedere locatie, inzicht in uw data.

3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Power BI connector voor Accountancy Gemak
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode heeft aangevraagd ontvangt u direct instructies voor het opstarten van de proefperiode. Tevens neemt een van onze specialisten contact met u op om de proefperiode door te spreken.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling met Accountancy Gemak gemaakt is kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages.

Inzicht!

Nadat uw rapportages klaar zijn kunt u aan de slag met het analyseren van uw data, en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€100

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct uw gratis proefperiode

 • 30 dagen gratis proberen;
 • Geen verborgen kosten. Uw proefperiode stopt automatisch;
 • Start op wanneer het u uitkomt;
 • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.