Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor ActiveCampaign

Power BI koppeling voor ActiveCampaign

Hoe werkt de Power BI koppeling voor ActiveCampaign?

ActiveCampaign koppelen aan Power BI

De Power BI connector voor ActiveCampaign biedt u de mogelijkheid om te starten met het ontwikkelen van Microsoft Power BI rapportages. 

De Power BI connector maakt een koppeling met de gewenste data in ActiveCampaign, waarna alle data via de API in een SQL-database wordt geplaatst. Deze database kunt u vervolgens vanuit uw BI-tool, zoals Power BI, benaderen voor rapportagedoeleinden. 

Power BI en ActiveCampaign

Er wordt door de Power BI connector geautomatiseerd een koppeling gemaakt met de gewenste data in ActiveCampaign. Vervolgens wordt deze data in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database geplaatst, zodat u zelf geen technische kennis nodig heeft om aan de slag te gaan met de ActiveCampaign koppeling. 

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI koppeling met ActiveCampaign?

Doordat alle gewenste data via de API van ActiveCampaign benaderd kan worden voor rapportagedoeleinden, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van alle gewenste analyses. Zoals bijvoorbeeld:

 • Open rate over tijd, per campagne enzovoorts;
 • Lopende campagnes;
 • Aantal subscribers over tijd. 

Nieuwe inzichten genereren? Koppel dan meerdere databronnen, zoals uw Google Analytics of webshop data in een datawarehouse. Bekijk hier een overzicht van alle mogelijke koppelingen. 

Power BI rapportages voor ActiveCampaign

Direct inzicht in de belangrijkste ActiveCampaign data? Maak dan een vliegende start met onze Power BI templates, waardoor u binnen enkele ogenblikken inzicht heeft.

Beschikbare templates voor ActiveCampaign:

In 5 stappen uw eigen ActiveCampaign rapportages ontwikkelen?

Download direct onze gratis Power BI Guide en ontdek hoe u in slechts 5 stappen de perfecte ActiveCampaign rapportage(s) kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met ActiveCampaign?

Alle data benaderbaar

Alle data is via de API van ActiveCampaign te benaderen. Hierdoor krijgt u de volledige vrijheid om alle gewenste analyses en rapportages in Power BI uit te werken.

Rapportages beschikbaar

Wanneer u direct wilt starten met het analyseren van uw ActiveCampaign data, dan kunt u gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI templates. Hierdoor heeft u binnen enkele ogenblikken inzicht in de belangrijkste KPI's.

Databronnen combineren

Naast de data uit ActiveCampaign kunt u ook data vanuit databronnen, zoals Google Analytics, combineren in één datawarehouse om hier vervolgens rapportages op te baseren.

Veel analysemogelijkheden

Maak verschillende analyses! Door de hoeveelheid beschikbare data, kunt u aan de slag met diverse analyses. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De data wordt dagelijks Hierdoor beschikt u altijd over de meest actuele bedrijfsdata om beslissingen op te baseren. Indien wenselijk kan de frequentie verhoogd worden.

Voor ieder apparaat geschikt

Power BI is een perfecte BI-tool voor gebruik op verschillende (mobiele) devices. Hierdoor kunt u altijd en overal ter wereld beschikken over de meest actuele data.

3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Power BI koppeling voor ActiveCampaign
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Wanneer u de proefperiode voor de ActiveCampaign connector heeft aangevraagd, ontvangt u direct een e-mail met verdere vervolgstappen.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling met ActiveCampaign is gemaakt, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages.

Inzicht!

Alle gewenste ActiveCampaign data gevisualiseerd? Dan kunt u aan de slag met het analyseren van uw data.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

 • 30 dagen gratis proberen;
 • Start op wanneer het jou uitkomt;
 • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.