Power BI Connector voor Asana

Datagedreven werken. Het nieuwe normaal.

Hoe werkt de Power BI connector voor Asana?

Alle gewenste data inzichtelijk

De Power BI connector voor Asana zorgt ervoor dat u eenvoudig alle gewenste data vanuit alle administraties in Asana kunt inlezen in uw gewenste (Business Intelligence) tool. Bijvoorbeeld in Power BI, Tableau, Qlik of Excel. 

De Power BI connector plaatst alle gewenste data, zoals bijvoorbeeld projecten data vanuit Asana in een database, waarna u deze data kunt benaderen vanuit uw BI-tool, en kunt starten met het ontwikkelen van rapportages. 

Geen technische kennis benodigd

Doordat de Power BI connector geautomatiseerd een koppeling maakt met de gewenste Asana administratie(s) en de data klaarzet in een database,  kunt u zelf aan de slag met het rapporteren en analyseren van uw data in de gewenste Business Intelligence tool. 

We zorgen ervoor dat alle gewenste data beschikbaar is in begrijpelijke tabellen. Zo heeft u geen technische kennis nodig om aan de slag te gaan met de koppeling voor Asana, en is deze gebruiksvriendelijk. 

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI koppeling met Asana?

De mogelijkheden van de Power BI connector voor Asana zijn eindeloos. Doordat we alle data via de API van Asana kunnen benaderen, kunt u alle gewenste data gebruiken voor rapportagedoeleinden. Denk bijvoorbeeld aan het maken van analyses zoals:

 • Declarabiliteit;
 • Gemiddeld uurtarief;
 • Productiviteit;
 • Weekstaat: direct vs. geschreven uren;
 • Budget vs. planning. 

Naast dat u alle gewenste data vanuit Asana kunt gebruiken, kunt we ook andere databronnen samenvoegen, samen met Asana, in een datawarehouse. Hierdoor creëert u nieuwe inzichten, welke u uit uw pakketten afzonderlijk nooit zult halen. Bekijk hier een overzicht van alle mogelijke koppelingen. 

Power BI rapportages voor Asana

Van ruwe data naar volledig inzicht binnen 24 uur. Middels onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel templates genoemd, kunt u direct aan de slag met het analyseren van uw data en krijgt u inzicht in de belangrijkste KPI’s.

Beschikbare templates voor Asana:

In 5 stappen uw eigen Asana rapportages ontwikkelen?

Download direct onze gratis Power BI Guide en ontdek hoe u in slechts 5 stappen de perfecte Asana rapportage(s) kunt ontwikkelen.
3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Power BI connector voor Asana
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Na het aanvragen van de proefperiode ontvangt u direct instructies voor het maken van de koppeling met al uw gewenste Asana administraties. Indien nodig zal een van onze BI Specialisten u hierbij ondersteunen.

Aan de slag met Power BI

Nadat de verbinding is gemaakt, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Asana rapportages in Power BI of met onze Power BI templates.

Inzicht!

Nu uw data helder gevisualiseerd is in Power BI rapportages, kunt u aan de slag met het analyseren van data en verkrijgen van nieuwe inzichten.

Kosten

€100

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct uw gratis proefperiode

 • 30 dagen vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • Start op wanneer het u uitkomt;
 • Kant-en-klare rapportages beschikbaar;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Meer informatie over Power Apps?

 • Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze Power Apps specialisten. Zij vertellen u graag alle mogelijkheden van Power Apps.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.