Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor Cubus

Power BI koppelen aan Cubus.

Hoe werkt de Power BI connector voor Cubus?

Power BI koppeling Cubus

Met de Power BI connector voor Cubus kan een koppeling worden gemaakt met de gewenste Cubus data. Deze data kunt u vervolgens gebruiken voor het ontwikkelen van rapportages en dashboards in Power BI. 

De Power BI connector plaatst alle gewenste Cubus data in een SQL-database, welke u vervolgens vanuit Power BI kunt benaderen voor de ontwikkelen van rapportages en dashboards.

Wat kunt u met Power BI en Cubus?

Door middel van de Power BI connector kunt u dus aan de slag met het ontwikkelen van alle gewenste rapportages en dashboards in Power BI. Doordat de connector alle gewenste data in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database plaatst, heeft u geen technische kennis nodig om met de Power BI connector voor Cubus aan de slag te gaan.

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Cubus koppeling?

Door middel van de Power BI connector kunt u aan de slag met het ontwikkelen van alle gewenste analyses in Power BI. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om meerdere databronnen te koppelen in één datawarehouse. Hierdoor kunt u verschillende data combineren en tegen elkaar afzetten. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor Cubus

Direct aan de slag met het analyseren van uw Cubus data?

Beschikbare templates voor Cubus:

Aan de slag met Power BI en Cubus?

Download dan onze gratis Power BI Guide, en leer alle stappen naar het ontwikkelen van een goede Power BI rapportage.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Cubus?

Alle data benaderbaar

Alle Cubus data kan door de Power BI connector via de API worden benaderd. Hierdoor krijgt u alle vrijheid om alle gewenste analyses in rapportages en dashboards in Power BI te ontwikkelen.

Rapportages beschikbaar

Door onze jarenlange ervaring hebben we voor iedere afdeling kant-en-klare rapportages beschikbaar. Hierdoor kunt u direct starten met het analyseren van uw data.

Databronnen combineren

Naast uw Cubus data kunt u er ook voor kiezen om data vanuit andere bronnen te combineren in één datawarehouse. Hierdoor kunt u data samenvoegen en nieuwe inzichten genereren.

Veel analysemogelijkheden

Gezien alle gewenste data beschikbaar is, kunt u veel verschillende analyses maken. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van uw data, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

Actuele data is cruciaal bij het aansturen van uw organisatie. Daarom zorgt de Power BI connector ervoor dat u altijd kijkt naar de meest actuele data. De connector kan meerdere keren per dag de data vernieuwen.

Voor ieder apparaat geschikt

Hybride werken heeft de toekomst. Power BI kan er dan ook voor zorgen dat u altijd en overal ter wereld, via ieder device, inzicht heeft in de meest actuele cijfers.

3 stappen naar meer inzicht in uw Cubus data
Starten met de Power BI koppeling voor Cubus
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Na het aanvragen van een proefperiode voor de Cubus connector, ontvangt u direct een e-mail met daarin een bevestiging en verdere vervolgstappen.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling met Cubus gerealiseerd is, kunt u in Power BI aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen rapportages en dashboards.

Inzicht!

Nadat uw Power BI rapportages en dashboards gereed zijn, kunt u aan de slag met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.