Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor Freshmarketer

Power BI koppeling voor Freshmarketer

Hoe werkt de Power BI connector voor Freshmarketer?

Freshmarketer koppelen aan Power BI

De Power BI connector voor Freshmarketer zorgt ervoor dat u de data vanuit Freshmarketer kunt gebruiken voor het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages. 

De gewenste data wordt via de API van Freshmarketer ontsloten, en vervolgens in een SQL-database geplaatst. Deze database kunt u vervolgens zelf vanuit Power BI benaderen, om te starten met het ontwikkelen van Power BI rapportages.

 

Power BI en Freshmarketer

De Power BI connector maakt geautomatiseerd een koppeling met alle gewenste data in uw Freshmarketer omgeving. Vervolgens wordt deze data in gestructureerde en duidelijke tabellen in uw eigen database geplaatst. Hierdoor heeft u geen technische kennis nodig om met de Power BI connector voor Freshmarketer aan de slag te gaan. 

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI koppeling met Freshmarketer?

De Power BI connector voor Freshmarketer biedt u veel mogelijkheden. Doordat alle gewenste data benaderd kan worden, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van verschillende analyses in Power BI. 

Naast uw Freshmarketer data, kunt u ook andere bronnen koppelen in een datawarehouse. Hierdoor kunt u in Power BI nieuwe inzichten creëren door data samen te voegen. Bekijk hier een overzicht van alle mogelijke koppelingen. 

Power BI rapportages voor Freshmarketer

Direct starten met analyseren? Maak dan gebruik van onze kant-en-klare Power BI rapportages, en start direct met het analyseren van uw data.

Beschikbare templates voor Freshmarketer:

In 5 stappen uw eigen Freshmarketer rapportages ontwikkelen?

Download direct onze gratis Power BI Guide en ontdek hoe u in slechts 5 stappen de perfecte Freshmarketer rapportage(s) kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met Freshmarketer?

Alle data benaderbaar

De Power BI connector kan via de API van Freshmarketer alle gewenste data benaderen. Dit geeft u de volledige vrijheid om alle gewenste analyses in Microsoft Power BI uit te werken.

Rapportages beschikbaar

Direct aan de slag met Power BI? Maak dan gebruik van onze kant-en-klare Power BI rapportages, waardoor u direct aan de slag kunt met het analyseren van uw belangrijkste KPI's.

Databronnen combineren

Naast de data vanuit Freshmarketer kunt u meerdere databronnen samenvoegen in één datawarehouse, om data te combineren en nieuwe inzichten te genereren.

Veel analysemogelijkheden

De Power BI connector maakt het door de hoeveelheid data mogelijk om verschillende analyses te maken. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

U kijkt op ieder moment van de dag naar de meest actuele data, doordat de Power BI connector de data minimaal 1x per dag vernieuwd. Indien wenselijk kan de frequentie verhoogd worden.

Voor ieder apparaat geschikt

Altijd en overal ter wereld inzicht in de meest actuele cijfers. BI-tools, en Power BI in het bijzonder, is uitermate geschikt voor gebruik op mobiele devices. Zo kunt u op ieder moment uw data analyseren.

3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Power BI koppeling voor Freshmarketer
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Na het aanvragen van de proefperiode voor de Power BI connector, ontvangt u direct een e-mail met verdere instructies om de koppeling met Freshmarketer te maken.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling met Freshmarketer gemaakt is, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages.

Inzicht!

Uw data gevisualiseerd? Dan kunt u aan de slag met het analyseren van uw data, en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.