Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor Freshsales

Power BI koppeling met Freshsales

Hoe werkt de Power BI connector voor Freshsales?

Freshsales koppelen aan Power BI

De Power BI connector maakt het mogelijk om Power BI rapportages te ontwikkelen op basis van uw Freshsales data. De connector maakt een koppeling via de API van Freshsales en ontsluit op deze manier alle gewenste data. Deze data wordt vervolgens in een SQL-database geplaatst, welke u vanuit Power BI kunt benaderen voor de ontwikkeling van rapportages. 

Power BI en Freshsales

Er wordt door de connector een geautomatiseerde koppeling tot stand gebracht, waarna de data in de database geplaatst wordt. Deze data wordt in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database geplaatst, waardoor u geen technische kennis nodig heeft om met de Power BI connector aan de slag te gaan. 

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI koppeling met Freshsales?

De Power BI connector geeft u veel verschillende mogelijkheden. Doordat alle gewenste data via de API te benaderen is, kunt u alle gewenste analyses in uw rapportages uitwerken.

Naast dat u de gewenste data vanuit Freshsales kunt gebruiken voor de ontwikkeling van rapportages, kunt u ook andere databronnen koppelen, samen met Freshsales, in een datawarehouse. Hierdoor genereert u nieuwe inzichten, welke u uit uw pakketten afzonderlijk nooit zult halen. Bekijk hier een overzicht van alle mogelijke koppelingen. 

Power BI rapportages voor Freshsales

Direct inzicht in de belangrijkste KPI’s? Maak dan gebruik van onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel templates genoemd.

Beschikbare templates voor Freshsales:

In 5 stappen uw eigen Freshsales rapportages ontwikkelen?

Download direct onze gratis Power BI Guide en ontdek hoe u in slechts 5 stappen de perfecte Freshsales rapportage(s) kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met Freshsales?

Alle data benaderbaar

Via de API van Freshsales kan de Power BI connector alle gewenste data benaderen. Hierdoor kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw gewenste Power BI rapportages.

Rapportages beschikbaar

Door onze jarenlange ontwikkeling hebben we meerdere standaard Power BI rapportages beschikbaar. Zo ook voor Freshsales. Hierdoor kunt u direct aan de slag met het analyseren van uw data.

Databronnen combineren

Naast de gewenste data uit Freshsales, kunt u ook data uit andere databronnen samenvoegen in één datawarehouse, om data in een rapportage te combineren en nieuwe inzichten te genereren.

Veel analysemogelijkheden

Door de hoeveelheid verschillende data, kunt u ook verschillende analyses maken. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De data wordt iedere nacht, of wanneer wenselijk, meerdere keren per dag vernieuwd. Hierdoor kijkt u altijd over de meest actuele cijfers om beslissingen op te baseren.

Voor ieder apparaat geschikt

Doordat de Business Intelligence tools (zoals Power BI) ook functioneren op mobiele devices zoals tablet, telefoons en smartwatches, heeft u overal en altijd inzicht in uw data.

3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Power BI koppeling voor Freshsales
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode van de Freshsales connector heeft aangevraagd, ontvangt u direct een bevestiging met daarin verdere instructies.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling met Freshsales gemaakt is, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages.

Inzicht!

Uw Power BI rapportage(s) klaar? Dan kunt u aan de slag met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.