Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor SharpSpring

Power BI koppeling voor SharpSpring

Hoe werkt de Power BI connector voor SharpSpring?

Alle gewenste data inzichtelijk

De Power BI connector voor SharpSpring zorgt ervoor dat u alle gewenste data vanuit SharpSpring kunt gebruiken voor de ontwikkelen van rapportages in de BI-tool van Microsoft, namelijk Power BI. 

De Power BI connector maakt een koppeling met de gewenste data vanuit SharpSpring, en plaatst deze data vervolgens in een SQL-database. Vanuit Power BI kunt u deze data vervolgens benaderen

Power BI en SharpSpring

Er wordt door de Power BI connector geautomatiseerd een koppeling gemaakt met SharpSpring. De data wordt vervolgens in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database geplaatst, waarna u kunt starten met het ontwikkelen van Power BI rapportages. Doordat de data op een gebruiksvriendelijke manier in de database geplaatst wordt, heeft u geen technische kennis nodig om met de connector aan de slag te gaan.

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI koppeling met SharpSpring?

De mogelijkheden van de Power BI koppeling met SharpSpring zijn groot, doordat via de API alle gewenste data benaderd kan worden voor de ontwikkeling van Power BI rapportages.

Naast dat u alle gewenste data vanuit SharpSpring kunt gebruiken, kunt u ook meerdere databronnen vanuit uw organisatie samenvoegen in één datawarehouse. Hierdoor creëert u nieuwe inzichten, welke u uit uw pakketten afzonderlijk nooit zult halen. Bekijk hier een overzicht van alle mogelijke koppelingen. 

Power BI rapportages voor SharpSpring

Van ruwe data naar heldere inzichten. Maak gebruik van onze kant-en-klare Power BI templates, en start direct met analyseren. 

Beschikbare templates voor SharpSpring:

In 5 stappen uw eigen SharpSpring rapportages ontwikkelen?

Download direct onze gratis Power BI Guide en ontdek hoe u in slechts 5 stappen de perfecte SharpSpring rapportage(s) kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met SharpSpring?

Alle data benaderbaar

De Power BI connector kan via de API van SharpSpring alle gewenste data benaderen voor het ontwikkelen van uw eigen rapportages in Power BI.

Rapportages beschikbaar

Direct aan de slag met het analyseren van uw SharpSpring data? Maak dan gebruik van onze kant-en-klare Power BI templates.

Databronnen combineren

Naast data uit SharpSpring kan ook data vanuit andere pakketten gecombineerd worden in een datawarehouse. Hierdoor kunt u data combineren in uw rapportages.

Veel analysemogelijkheden

Door de hoeveelheid beschikbare data, kunt u verschillende analyses maken. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De SharpSpring data wordt minimaal 1x per nacht vernieuwd, zodat u altijd naar de actuele cijfers kijkt. Indien wenselijk kan de frequentie worden verhoogd.

Voor ieder apparaat geschikt

Doordat de Business Intelligence tools (zoals Power BI) ook functioneren op mobiele devices zoals tablet, telefoons en smartwatches, heeft u overal en altijd inzicht in uw data.

3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Power BI koppeling voor SharpSpring
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode voor de SharpSpring connector heeft aangevraagd, ontvangt u direct een e-mail met verdere instructies.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling met SharpSpring gemaakt is, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages.

Inzicht!

Wanneer uw SharpSpring data in Power BI gevisualiseerd is, kunt u aan de slag met het analyseren van uw data.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.