Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor WinTree

Power BI koppelen aan WinTree.

Hoe werkt de Power BI connector voor WinTree?

Power BI koppeling WinTree

Wilt u rapportages maken op basis van uw WinTree data? Dan kunt u aan de slag met de Power BI connector voor WinTree. De Power BI connector zorgt ervoor dat alle gewenste data gebruikt kan worden voor de ontwikkeling van rapportages en dashboards in Power BI. 

De Power BI connector maakt via de API een koppeling met de gewenste data in WinTree. Deze data wordt vervolgens in een SQL-database geplaatst, waarna u deze kunt benaderen vanuit uw BI-tool.

Wat kunt u met Power BI en WinTree?

Met de Power BI connector voor WinTree kunt u aan de slag met het ontwikkelen van alle gewenste rapportages en dashboards in Power BI. De Power BI connector zorgt ervoor dat alle gewenste data in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database geplaatst wordt, zodat u geen technische kennis nodig heeft om met de Power BI connector aan de slag te gaan.

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI WinTree connector?

Met de Power BI connector voor WinTree kunt u starten met het maken van verschillende rapportages en dashboards in Power BI. Doordat alle gewenste data beschikbaar is, kunt u variëren in de ontwikkeling hiervan. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om ook andere databronnen vanuit uw organisatie te combineren in één datawarehouse. Hierdoor kunt u data samenvoegen en tegen elkaar afzetten, zodat u nieuwe inzichten kunt creëren welke eerder nooit zichtbaar waren. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor WinTree

Krijg direct inzicht in uw WinTree data, en maak beslissingen op basis van actuele data door middel van onze kant-en-klare Power BI templates.

Beschikbare templates voor WinTree:

Aan de slag met Power BI en WinTree?

Download onze gratis Power BI Guide en leer in 5 stappen hoe u de perfecte Power BI rapportage kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met WinTree?

Alle data benaderbaar

De connector kan alle gewenste data via de API van WinTree benaderen. Zo kunt u aan de slag met het ontwikkelen van verschillende rapportages en dashboards in de BI-tool van Microsoft, Power BI.

Rapportages beschikbaar

U kunt direct starten met het analyseren van uw data, door onze kant-en-klare Power BI rapportages. Hierdoor heeft u binnen enkele ogenblikken inzicht in de belangrijkste KPI's vanuit WinTree.

Databronnen combineren

Combineer samen met WinTree meerdere databronnen in één rapportage, en creëer nieuwe inzichten door data samen te voegen en tegen elkaar af te zetten.

Veel analysemogelijkheden

Door de hoeveelheid beschikbare data kunt u verschillende analyses maken. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van data, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

Actuele data is van belang voor het maken van belangrijke bedrijfsbeslissingen. De Power BI connector zorgt ervoor dat uw data altijd actueel is, waardoor u beslissingen kunt baseren op de meest recente data.

Voor ieder apparaat geschikt

Power BI is uitermate geschikt voor gebruik op mobiele devices, zoals tablet, mobiel en smartwatch. Zo beschikt u altijd en overal ter wereld over de meest actuele data vanuit WinTree.

3 stappen naar meer inzicht in uw WinTree data
Starten met de Power BI connector voor WinTree?
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Na het aanvragen van de proefperiode ontvangt u direct instructies voor het opstarten van de proefperiode per e-mail.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling met WinTree gemaakt is, kunt u aan de slag met het maken van uw eigen Power BI rapportages en dashboards.

Inzicht!

Uw gewenste Power BI rapportages en dashboards gereed? Dan kunt u starten met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.