Werken bij KPI Solutions

Power BI YouTube connector

Power BI koppelen aan YouTube.

Hoe werkt de Power BI connector voor YouTube?

Power BI koppeling YouTube

Wilt u Power BI koppelen aan YouTube? Door middel van de Power BI YouTube connector kunt u eenvoudig YouTube verbinden met Power BI. Doordat de Power BI connector geautomatiseerd een koppeling maakt via de YouTube API, kunnen alle gewenste gegevens uit YouTube gebruikt worden voor het ontwikkelen van YouTube Power BI rapportages en dashboards in Microsoft Power BI.

Wat kunt u met Power BI en Exact Online?

De Power BI YouTube connector maakt volledig geautomatiseerd een koppeling met alle gewenste administraties en data vanuit YouTube. De Power BI connector zet deze data in een SQL-database door middel van duidelijke en gemakkelijke tabellen. Hierdoor is er geen technische kennis nodig om aan de slag te gaan met de Power BI connector voor YouTube, en het ontwikkelen van rapportages en dashboards.

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI YouTube koppeling?

De Power BI YouTube koppeling biedt eindeloos veel mogelijkheden. Doordat alle gewenste data via de YouTube API benaderd kan worden, kunnen verschillende YouTube rapportages en dashboards gebouwd worden met hierin diverse analyses.

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met alléén YouTube, kunnen er ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Zo kunt u andere databronnen koppelen, waardoor u data tegenover elkaar kunt zetten. Hierdoor creëert u nieuwe inzichten in uw data, welke u afzonderlijk uit uw pakketten nooit zult halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor Exact

Van ruwe data naar een waardevolle inzichten binnen 24 uur. Door middel van onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel templates genoemd, kunt u direct aan de slag met het analyseren van uw data. Hierdoor krijgt u direct inzicht in de belangrijkste KPI’s waarop u kunt sturen.

Beschikbare templates voor Exact:

Aan de slag met Power BI en YouTube?

Download direct onze gratis Power BI Guide en ontdek hoe u in slechts 5 stappen de perfecte YouTube rapportage(s) kunt ontwikkelen. ​
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met YouTube?

Alle data benaderbaar

Alle data vanuit YouTube wordt door de Power BI geautomatiseerd klaargezet in een database. Deze database kunt u vanuit Power BI gemakkelijk benaderen, waardoor u direct kunt starten met het ontwikkelen van YouTube rapportages en dashboards.

Rapportages beschikbaar

We hebben verschillende kant-en-klare Power BI beschikbaar. Hierdoor beschikt u binnen slecht één dag over inzicht in de belangrijkste KPI’s van uw organisatie en kunt u direct aan de slag met het nemen van datagedreven beslissingen.

Databronnen combineren

Naast dat de Power BI connector alleen een koppeling kan maken met YouTube, kan de connector er ook voor zorgen dat er koppelingen gemaakt worden met andere softwarepakketten vanuit uw organisatie. Op deze manier kunt u data tegenover elkaar afzetten, en nieuwe inzichten creëren.

Veel analysemogelijkheden

Doordat de Power BI connector alle gewenste data via de YouTube API kan ontsluiten, geeft dit u de mogelijkheid om diverse analyses te maken.

Data altijd actueel

De Power BI connector zorgt ervoor dat u altijd kijkt naar de meest actuele data van uw organisatie. De Power BI connector kan tot meerdere keren per dag de data vernieuwen, waardoor u altijd beschikt over actuele cijfers.

Voor ieder apparaat geschikt

Middels Power BI kunt u uw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat. Van desktop tot tablet, en van smartphone tot smartwatch. Zo heeft u altijd en overal inzicht.

3 stappen naar meer inzicht in uw YouTube data
Starten met de Power BI connector voor YouTube?
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode van de Power BI YouTube connector heeft aangevraagd, ontvangt u instructies voor het opstarten van de koppeling. Indien nodig kan een van onze BI-specialisten u ondersteunen bij het maken van de koppeling.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling tussen YouTube en Power BI bewerkstelligt is, kunt u starten met het ontwikkelen van uw gewenste YouTube rapportages en dashboards. Of u kunt gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI templates.

Inzicht!

Nadat u de gewenste Power BI rapportages en dashboards ontworpen heeft, kunt u aan de slag met het analyseren van uw YouTube data en nemen van beslissingen op basis van actuele data.

Kosten

€75

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.