Werken bij KPI Solutions

De kosten

Vanaf

75

Per maand
Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met Exact Online?

Alle data benaderbaar

Alle data vanuit Exact Online wordt door de Power BI connector geautomatiseerd klaargezet in een database. Deze database kun je vanuit Power BI gemakkelijk benaderen, waardoor je direct kunt starten met het ontwikkelen van Exact Online rapportages en dashboards.

Rapportages beschikbaar

Doordat we al jaren Exact partner zijn, hebben we veel ervaring met het koppelen van Exact aan Power BI. Hierdoor hebben we tevens verschillende kant-en-klare Power BI beschikbaar. Hierdoor beschik je binnen slecht één dag over inzicht in de belangrijkste KPI’s van jouw organisatie.

Databronnen combineren

Naast dat de Power BI connector alleen een koppeling kan maken met Exact Online, kan de connector er ook voor zorgen dat er koppelingen gemaakt worden met andere softwarepakketten vanuit jouw organisatie. Op deze manier kun je data tegenover elkaar afzetten, en nieuwe inzichten creëren.

Veel analysemogelijkheden

Doordat de Power BI connector alle gewenste data via de Exact Online API kan ontsluiten, geeft dit je de mogelijkheid om diverse analyses te maken. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van jouw verschillende Exact Online administraties, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

Actuele data is van belang bij het aansturen van je organisatie. Daarom zorgt de Power BI connector ervoor dat je altijd kijkt naar de meest actuele data van jouw organisatie. De Power BI connector kan tot meerdere keren per dag de data vernieuwen, waardoor je altijd beschikt over actuele cijfers.

Voor ieder apparaat geschikt

Remote werken heeft de toekomst. Daarom is het belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Middels Power BI kun je jouw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat. Van desktop tot tablet, en van smartphone tot smartwatch. Zo heb je altijd en overal inzicht.

Power BI koppelen aan Exact Online.

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor Exact Online?

Power BI koppeling Exact Online

Wil je Power BI koppelen aan Exact Online? Door middel van de Power BI Exact Online API koppeling kun je eenvoudig Exact Online verbinden met Power BI. Doordat de Power BI connector geautomatiseerd een koppeling maakt via de Exact Online API, kunnen alle gewenste gegevens vanuit jouw Exact Online administratie(s) gebruikt worden voor het ontwikkelen van Exact Online Power BI rapportages en dashboards in Microsoft Power BI.

De Power BI Exact Online API koppeling zorgt ervoor dat alle gewenste gegevens vanuit alle administraties Exact Online gebruikt kunnen worden voor rapportagedoeleinden. Zo kan de Power BI connector bijvoorbeeld financiële, verkoop, projecten, abonnementen en inkoop data van je Exact Online administratie(s) ophalen, zodat je deze kunt gebruiken in Microsoft Power BI bij het ontwikkelen van jouw Exact Online rapportages en dashboards.

Wat kunt u met Power BI en Exact Online?

Microsoft (Power BI) is al meer dan 15 jaar leider op het gebied van Business Intelligence tools. Door middel van Power BI kunnen verschillende gegevensbronnen, waaronder Exact Online, gekoppeld worden. Hierdoor kunnen in Microsoft Power BI Exact Online rapportages en dashboards gebouwd worden.

De Power BI Exact Online connector maakt volledig geautomatiseerd een koppeling met alle gewenste administraties en data vanuit Exact Online. De Power BI API koppeling zet deze data in een SQL-database door middel van duidelijke en gemakkelijke tabellen. Hierdoor is er geen technische kennis nodig om aan de slag te gaan met de Power BI API koppeling voor Exact Online, en het ontwikkelen van rapportages en dashboards.

Aan de slag met Power BI en Exact Online?

Ontdek alle mogelijkheden van Power BI in combinatie met Exact Online in het whitepaper 'oplossingen voor Exact Online'. Krijg handvaten en ga direct aan de slag.
Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.