Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor Freshdesk

Microsoft Power BI koppeling voor Freshdesk

Hoe werkt de Power BI connector voor Freshdesk?

Freshdesk koppelen aan Power BI

De Power BI connector voor Freshdesk zorgt voor een koppeling tussen Power BI en Freshdesk. De Power BI connector maakt middels de API van Freshdesk verbinding met de gewenste  data en repliceert deze naar een SQL-database.

Deze database kunt u vanuit uw Business Intelligence tool, zoals Power BI, benaderen en de data gebruiken voor het ontwikkelen van rapportages.

Power BI en Freshdesk

De gewenste data vanuit Freshdesk wordt door de Power BI connector geautomatiseerd in de SQL-database geplaatst. 

Deze data wordt in duidelijke en gestructureerde tabellen klaargezet, zodat u geen technische kennis nodig heeft om met de Power BI connector voor Freshdesk aan de slag te gaan.

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI koppeling met Freshdesk?

De mogelijkheden van de Power BI connector voor Freshdesk zijn enorm groot. Doordat de Power BI connector middels de API van Freshdesk alle gewenste data kan benaderen, kunt u veel verschillende analyses in Power BI maken. Denk bijvoorbeeld aan het maken van analyses zoals:

 • Gemiddelde oplostijd;
 • Aantal openstaande, verlopen en afgehandelde tickets;
 • Tickets per medewerker;
 • Reactietijd SLA;
 • Gemiddeld bestede tijd. 

Naast dat u alle gewenste data vanuit Freshdesk kunt gebruiken, kunt u deze data nog meer kracht bijzetten door deze te combineren met andere databronnen vanuit uw organisatie in één centraal datawarehouseBekijk hier een overzicht van alle mogelijke koppelingen. 

Power BI rapportages voor Freshdesk

Direct inzicht in de belangrijkste Freshdesk data? Maak dan gebruikt van onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel Power BI templates genoemd. Hierdoor kunt u direct aan de slag met het analyseren van de belangrijkste KPI’s.

Beschikbare templates voor Freshdesk:

In 5 stappen uw eigen Freshdesk rapportages ontwikkelen?

Download direct onze gratis Power BI Guide en ontdek hoe u in slechts 5 stappen de perfecte Freshdesk rapportage(s) kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met Freshdesk?

Alle data benaderbaar

Alle data kan via de API van Freshdesk door de Power BI connector worden benaderd, zodat u alle gewenste rapportages kunt ontwikkelen.

Rapportages beschikbaar

We hebben meerdere kant-en-klare Power BI rapportages voor Freshdesk beschikbaar, waardoor u direct kunt starten met het analyseren van de belangrijkste KPI's.

Databronnen combineren

Naast de data vanuit Freshdesk kunnen ook andere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Hierdoor kunt u data combineren en nieuwe inzichten genereren.

Veel analysemogelijkheden

Door de hoeveelheid verschillende beschikbare data, kunt u diverse analyses in Power BI maken. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De Power BI connector zorgt ervoor dat de data op ieder moment van de dag actueel is. De data wordt iedere nacht, en indien wenselijk meerdere keren per dag, vernieuwd.

Voor ieder apparaat geschikt

BI tools, en Power BI in het bijzonder functioneert uitstekend op mobiele apparaten. Zo kan Power BI perfect bekeken worden op zowel desktop, als tablet, smartphone én zelfs op uw smartwatch.

3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Power BI koppeling voor Freshdesk
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Na het aanvragen van de Freshdesk proefperiode, ontvangt u direct instructies per e-mail. Daarna zal een van onze specialisten contact met u opnemen om de proefperiode door te spreken.

Aan de slag met Power BI

Nadat de Power BI koppeling met Freshdesk gemaakt is, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages.

Inzicht!

Nadat uw Power BI rapportages gereed zijn, kunt u starten met analyseren van uw data en nemen van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

 • 30 dagen gratis proberen;
 • Start op wanneer het jou uitkomt;
 • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.