Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor Loket

Loket koppelen aan Microsoft Power BI

Hoe werkt de Power BI connector voor Loket?

Power BI koppeling voor Loket

De Power BI connector voor Loket zorgt voor een koppeling tussen Power BI en Loket. Door middel van deze koppeling kunt u aan de slag met het ontwikkeling van rapportages in Power BI.

De Power BI connector maakt middels de API verbinding met alle gewenste data en administraties vanuit Loket, zodat deze gebruikt kunnen worden voor het ontwikkelen van rapportages in Power BI Desktop.

Power BI & Loket

De Power BI connector maakt geautomatiseerd een koppeling met de data vanuit Loket. Vervolgens plaatst de connector deze data in een SQL-database.

De data die voor u wordt klaargezet in de database, bestaat uit gestructureerde en begrijpelijke  tabellen. Hierdoor heeft u geen technische kennis nodig om aan de slag te gaan met de Power BI connector voor Loket en het ontwikkelen van Power BI rapportages. 

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI koppeling met Loket?

De Power BI connector voor Loket biedt eindeloos veel mogelijkheden. Doordat alle gewenste data via de API van Loket door de connector te benaderen is, kan alle gewenste data gebruikt worden voor het ontwikkelen van verschillende analyses. Denk bijvoorbeeld aan het maken van analyses zoals:

 • Verloop medewerkers;
 • Gemiddeld bruto salaris;
 • Aantal FTE.

De data vanuit Loket kan gecombineerd worden met de data vanuit andere databronnen binnen uw organisatie in een zogenoemd datawarehouse. Door data vanuit verschillende bronnen te combineren, ontstaan er nieuwe inzichten welke vanuit uw databronnen afzonderlijk nooit zichtbaar zullen zien. Bekijk hier een overzicht van alle mogelijke Power BI koppelingen. 

 

Power BI rapportages voor Loket

Ga van ruwe data naar heldere inzichten. Middels onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel templates genoemd, heeft u binnen 24 uur inzicht in de belangrijkste KPI’s van uw organisatie. 

Beschikbare templates voor Loket:

In 5 stappen uw eigen Loket rapportages ontwikkelen?

Download direct onze gratis Power BI Guide en ontdek hoe u in slechts 5 stappen de perfecte Loket rapportage(s) kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met Loket?

Alle data benaderbaar

Alle data vanuit Loket wordt door de Power BI connector in gestructureerde en duidelijke tabellen klaargezet in een SQL-database. Hierdoor kunt u eenvoudig Power BI rapportages ontwikkelen.

Rapportages beschikbaar

Om snel aan de slag te gaan met uw Loket data, zijn er kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar voor Loket. Hierdoor heeft u direct inzicht in de belangrijkste KPI's.

Databronnen combineren

Naast de data vanuit Loket kunt u meerdere databronnen samenvoegen middels onze Power BI connectoren. Hierdoor creëert u nieuwe inzichten welke uit uw bronnen afzonderlijk niet mogelijk zijn.

Veel analysemogelijkheden

Doordat alle gewenste data via de API van Loket beschikbaar is, kunt u verschillende soorten analyses maken. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De database wordt door de Power BI connector iedere nacht, of indien wenselijk, meerdere keren per dag voorzien van de actuele data. Hierdoor kijkt u altijd naar de meest actuele cijfers van uw organisatie.

Voor ieder apparaat geschikt

Doordat Power BI ook perfect functioneert op mobiele devices zoals tablet, telefoons en zelfs op smartwatches, heeft u overal en altijd inzicht in uw data.

In 3 stappen een Power BI koppeling met Loket
Aan de slag met de Power BI koppeling voor Loket
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u meer informatie heeft aangevraagd, zal een van onze BI Specialisten contact met u opnemen om de mogelijkheden van de Loket connector door te spreken.

Aan de slag met Power BI

Nadat de Power BI connector een koppeling heeft gemaakt met Loket, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages. Of u kunt direct aan de slag met het analyseren van data in onze Power BI templates.

Inzicht!

Nadat uw data helder gevisualiseerd is, kunt u aan de slag met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€50

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

 • 30 dagen gratis proberen;
 • Start op wanneer het jou uitkomt;
 • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.