Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor Teamleader

Teamleader koppelen aan Microsoft Power BI

Hoe werkt de Power BI koppeling voor Teamleader?

Power BI koppeling voor Teamleader

Door middel van onze Power BI connector voor Teamleader, is het mogelijk om een koppeling te maken tussen Teamleader en Power BI. De Power BI connector maakt middels de API van Teamleader een verbinding met de gewenste data vanuit alle administraties. Bijvoorbeeld financiële, verkoop, projecten en abonnementen data vanuit Teamleader.

Deze data wordt vervolgens  in een SQL-database geplaatst, waarna u kunt starten met het ontwikkelen van Power BI rapportages in Power BI Desktop. 

Power BI en Teamleader

De Power BI connector maakt geautomatiseerd een koppeling met de gewenste administraties en data vanuit Teamleader. Hier is geen technische kennis voor benodigd. 

De Power BI connector plaatst alle tabellen vanuit Teamleader in duidelijke, gestructureerde en begrijpelijke tabellen in de database. Hierdoor kan iedereen starten met het ontwikkelen van Power BI rapportages. 

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI koppeling met Teamleader?

De Power BI connector voor Teamleader biedt vele mogelijkheden. Doordat alle gewenste data te benaderen is via de API, kan deze data als input worden gebruikt voor de ontwikkeling van Power BI rapportages met diverse analyses. Denk bijvoorbeeld aan het maken van analyses zoals:

 • Winst- en verliesrekening;
 • Omzet huidig jaar vs. omzet vorig jaar;
 • Abonnementswaarde en verloop;
 • Weekstaat: direct vs. geschreven uren;
 • Productie vs. budget. 

De Power BI connector voor Teamleader geeft u al veel mogelijkheden om overzicht en nieuwe inzichten te creëren. Om nog meer inzichten te creëren kunt u ook databronnen vanuit uw organisatie samenvoegen in een datawarehouse. Benieuwd? Bekijk hier een overzicht van alle mogelijke Power BI koppelingen. 

Power BI rapportages voor Teamleader

Liever direct aan de slag met uw data vanuit Teamleader? Maak dan gebruik van onze kant-en-klare Power BI rapportages voor Teamleader, ook wel Power BI Templates genoemd. Zo heeft u binnen 24 uur volledig inzicht in de belangrijkste KPI’s.

Beschikbare Power BI templates voor Teamleader:

In 5 stappen uw eigen Teamleader rapportages ontwikkelen?

Leer aan de hand van 5 stappen hoe u de perfecte Power BI rapportages kunt ontwikkelen. Download onze gratis Power BI Guide en ga direct aan de slag.
Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met Teamleader?

Alle data benaderbaar

Alle Teamleader data wordt door de Power BI connector voor u voorbereid en in gestructureerde tabellen klaargezet in een SQL-database, waardoor u direct kunt starten met het ontwikkelen van Teamleader rapportages.

Rapportages beschikbaar

Door onze expertise op het gebied van Power BI en Teamleader, en jaren aan ontwikkeling, hebben we meerdere kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar voor Teamleader. Hierdoor kunt u direct aan de slag met het analyseren van uw data.

Databronnen combineren

Naast het gebruik van de Power BI connector voor Teamleader, kunt u ook data vanuit andere databronnen combineren in een datawarehouse. Hierdoor creëert u inzichten welke u in uw pakket zelf nooit zult vinden.

Veel analysemogelijkheden

Doordat alle data via de API beschikbaar is, kunnen er meerdere type analyses gemaakt worden. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De Power BI connector zorgt ervoor dat de data in uw database altijd actueel is. Dit doet de connector door de data minimaal 1x per nacht op te halen, en indien wenselijk meerdere keren overdag.

Voor ieder apparaat geschikt

Business Intelligence tools (zoals Power BI) functioneren ook perfect op mobiele devices zoals tablet, telefoons en smartwatches, heeft u overal en altijd inzicht in uw data.

3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Power BI koppeling voor Teamleader
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode voor de Teamleader connector heeft aangevraagd, ontvangt u direct een bevestiging met verdere instructies. Tevens zal een van onze BI-specialisten contact met u opnemen om de proefperiode door te spreken.

Aan de slag met Power BI

Nadat de Power BI connector een koppeling heeft gemaakt met de data uit Teamleader, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van Power BI rapportages in Power BI Desktop. Of, u kunt direct starten met het analyseren van de data door middel van onze Power BI Templates.

Inzicht!

Nadat uw Teamleader data gevisualiseerd is in Power BI rapportages, kunt u aan de slag met het analyseren van uw data.

Kosten

€50

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

 • 30 dagen gratis proberen;
 • Start op wanneer het jou uitkomt;
 • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.