Power BI Connector
voor Yuki

Gratis proefperiode tot 2021!

Geen technische kennis benodigd

Koppel Yuki aan Microsoft Power BI

Microsoft Power BI is in zeer korte tijd uitgegroeid tot marktleider in de Business Intelligence branche. Hierdoor kiezen steeds meer mensen voor analyse in Power BI, in plaats van in Excel. Een logische stap, gezien de mogelijkheden in Power BI veel breder zijn. U kunt niet alleen uw gegevens vanuit Yuki analyseren, maar ook koppelen met andere softwaresystemen binnen uw organisatie. Hierdoor creëert u unieke inzichten die u eerder nooit zag. Daarnaast is het eenvoudig om gemaakte rapportages te delen met collega’s binnen uw organisatie.  

Wilt u zelf aan de slag met Power BI of wilt u kennis maken met de mogelijkheden? Dan is de Power BI Connector voor u een goede oplossing. De connector koppelt snel en eenvoudig uw softwarepakket aan Power BI. Hier is geen technische kennis voor benodigd, wij verzorgen de koppeling voor u. Wanneer de koppeling gerealiseerd is, kunt u zelf rapportages ontwikkelen. 

Voordelen Power BI Connector voor Yuki

Koppeling tussen uw softwarepakket en Power BI

Consolideren, rapporteren en analyseren van 1 tot 100 administraties

Connectie met meer dan 150 dataplatformen en applicaties

Rapportage is geheel naar eigen wens te ontwerpen

Data wordt dagelijks ververst

De Power BI Connector voor Yuki zorgt voor een koppeling tussen Yuki en Power BI. Door middel van deze koppeling kunt u zelf eenvoudig rapportages ontwikkelen die inzicht geven in uw Yuki data. 
U kunt hierin zelf bepalen welke data u graag gevisualiseerd ziet en op welke manier. 

Naast de vele mogelijkheden om te rapporteren, biedt de koppeling u ook de mogelijkheid om een connectie te maken met meer dan 150+ andere dataplatformen. Dit stelt u in staat om verschillende databronnen met elkaar te koppelen. Hierdoor creëert u nieuwe en waardevolle inzichten voor uw organisatie.

Om de Power BI Connector voor Yuki op te starten is een connectie met Yuki vereist. Wanneer de connectie gereed is, haalt de connector de data op vanuit Yuki. Middels de Power BI connector wordt alle benodigde data (tabellen vanuit de administratie) dagelijks gerepliceerd in een bedrijfsspecifieke database. Hierdoor kijkt u iedere dag naar de meest actuele cijfers van uw organisatie. 

De Power BI Connector kan praktisch alle gegevens vanuit Yuki benaderen voor rapportage doeleinden. Dit stelt u in staat om de meest uitgebreide rapportages te ontwikkelen. 

U ontvangt een persoonlijke inlog om vanuit Power BI (Desktop) de database met uw data te benaderen, en zo te starten met het ontwikkelen van rapportages. Doordat de administraties gekoppeld aan de gebruiker worden ingelezen, biedt dit direct de mogelijkheid om cijfers te consolideren.

Veiligheid vinden wij erg belangrijk en is prioriteit nummer 1. We doen er alles aan doen om de veiligheid van alle data op het hoogst mogelijke niveau te beschermen en te waarborgen. Om de veiligheid tijdens en met het gebruik van de connector te beschermen en te waarborgen gebruiken wij verschillende manieren. Over de beveiliging van onze server kunnen wij u het volgende melden:

  •  Onze server voldoet aan de eisen van Yuki en is conform industrie standaarden
  •  Dubbele authenticatie op de server (middels gebruikersnaam/wachtwoord en IP adres)
  •  Data staat beveiligd op een eigen Database Instance
  •  Enkel wij, en u zelf hebben toegang

De ins en outs van de Power BI Connector voor Yuki

Pricing Yuki connector
Connector abonnement
20
Per maand
  • Gratis proefperiode tot 2021!
  • Extra administraties toevoegen? €10 extra per maand, per administratie

Meer dan 9 administraties? Neem dan contact met ons op voor speciale tarieven. 

Start

Vul uw gegevens in en ontvang direct instructies voor het opstarten van de proefperiode voor de Lift connector.

Gratis uitproberen?