Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor Yuki

Microsoft Power BI koppelen aan Yuki

Hoe werkt de Power BI connector voor Yuki?

Power BI koppeling voor Yuki

Met de Power BI connector voor Yuki kunt u starten met het ontwikkelen van Power BI rapportages op basis van Yuki data. De Power BI connector maakt via de API van Yuki verbinding met alle gewenste administraties en data. Zoals bijvoorbeeld financiële data vanuit Yuki.

Vervolgens plaatst de Power BI connector alle gewenste data in een SQL-database, waarna u deze data kunt inlezen in Power BI en kunt gebruiken voor rapportagedoeleinden. 

Power BI en Yuki

De Power BI connector maakt geautomatiseerd een koppeling met Yuki. De connector zorgt er vervolgens voor dat alle gewenste data in gestructureerde en duidelijke tabellen wordt klaargezet in de database. 

Hierdoor kunt u eenvoudig aan de slag met uw eigen data, en heeft u geen technische kennis nodig om te starten met de Power BI connector.

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI koppeling met Yuki?

De Power BI connector voor Yuki biedt veel verschillende mogelijkheden. Doordat alle data vanuit Yuki via de API benaderd kan worden, kan al deze data gebruikt worden voor het ontwikkelen van verschillende analyses. Denk hierbij bijvoorbeeld aan analyses zoals:

 • Liquiditeitsprognose;
 • Winst- en verliesrekening;
 • Balans;
 • Cashflow;
 • EBITDA.

Door de data vanuit Yuki te visualiseren creëert u al veel nieuwe inzichten. Echter kunnen er nog meer (nieuwe) inzichten gecreëerd worden door meerdere databronnen te koppelen in één datawarehouse en deze vervolgens samen te laten komen in een rapportage. Bekijk hier een overzicht van alle mogelijke koppelingen. 

Power BI rapportages voor Yuki

Direct inzicht in uw Yuki data? Ga dan aan de slag met onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel Power BI templates genoemd. Hierdoor krijgt u binnen 24 uur inzicht in de belangrijkste KPI’s. 

Beschikbare templates voor Yuki:

Eenvoudig uw eigen Yuki Power BI rapportages ontwikkelen?

Download onze gratis Power BI Guide en leer in 5 stappen hoe u de perfecte Power BI rapportage kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met Yuki?

Alle data benaderbaar

Alle data van Yuki wordt door de connector voorbereid in gestructureerde en duidelijke tabellen. Zo heeft u geen technische kennis nodig om met de connector te werken.

Rapportages beschikbaar

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van Power BI en Finance hebben we een kant-en-klare Financiële Power BI rapportage voor Yuki ontwikkeld, waardoor u direct aan de slag kunt.

Databronnen combineren

Naast enkel de Power BI connector voor Yuki, kunt u ook andere Power BI connectoren samenvoegen in één SQL-database. Hierdoor kunt u unieke inzichten genereren om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Veel analysemogelijkheden

Doordat alle gewenste data via de API van Yuki beschikbaar is, kunt u veel verschillende analyses maken. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De Power BI connector voor Yuki zorgt ervoor dat de data altijd actueel is, door deze iedere dag te vernieuwen. Indien wenselijk kan de data ook meerdere keren per dag worden vernieuwd.

Voor ieder apparaat geschikt

Power BI is geschikt om op ieder type device te gebruiken. Dus niet alleen op uw computer, maar ook op uw telefoon, tablet óf zelfs uw smartwatch. Zo heeft u overal en altijd inzicht in de laatste cijfers.

3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Power BI connector voor Yuki
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode voor de Power BI koppeling met Yuki heeft aangevraagd, ontvangt u direct een e-mail met verdere vervolgstappen. Daarnaast zal een van onze specialisten contact met u opnemen om de proefperiode door te spreken.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling tussen Yuki en Power BI gerealiseerd is kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw Yuki rapportages. Of, wanneer u gebruik maakt van onze Power BI templates, kunt u al direct aan de slag met het analyseren van uw data.

Inzicht!

Nadat alle gewenste data gevisualiseerd is, kunt u aan de slag met het analyseren van uw Yuki data, en het maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€10

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

 • 30 dagen gratis proberen;
 • Start op wanneer het jou uitkomt;
 • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.