Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor Zoho

Microsoft Power BI koppeling voor Zoho

Hoe werkt de Power BI connector voor Zoho?

Power BI koppelen aan Zoho

De Power BI connector voor Zoho zorgt ervoor dat alle gewenste data vanuit Zoho gebruikt kan worden voor rapportagedoeleinden in Business Intelligence tools zoals bijvoorbeeld Microsoft Power BI. Maar bijvoorbeeld ook in Excel.

De Power BI connector zorgt ervoor dat alle gewenste data via de API van Yuki benaderd wordt, en geplaatst wordt in een SQL-database. Deze database is vervolgens te benaderen vanuit uw rapportagetool. 

Power BI en Zoho

De Power BI connector maakt geautomatiseerd een koppeling met Zoho en zet alle gewenste data vervolgens in duidelijke en gestructureerde tabellen voor u klaar in de database.

Doordat de connector de data op deze manier klaarzet, heeft u geen technische kennis nodig om met de Power BI connector voor Zoho aan de slag te gaan. 

 

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI koppeling met Zoho?

De rapportagemogelijkheden met de Power BI connector voor Zoho zijn enorm groot. Doordat de Power BI connector alle data via de API van Zoho kan benaderen, kunt u alle gewenste data gebruiken voor het ontwikkelen van verschillende analyses en rapportages. Denk bijvoorbeeld aan het maken van analyses zoals:

 • Realisatie vs. budget;
 • Productiviteit & declarabiliteit;
 • Gemiddeld uurtarief;
 • Bezetting.

Naast dat u alle gewenste data vanuit Zoho kunt gebruiken, kunt we ook andere databronnen samenvoegen, samen met Zoho, in een datawarehouse. Hierdoor creëert u nieuwe inzichten, welke u uit Zoho en de andere pakketten afzonderlijk nooit zult halen. Bekijk hier een overzicht van alle mogelijke koppelingen. 

Power BI rapportages voor Zoho

Snel inzicht in uw Zoho data? Dan kunt u gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI rapportages voor Zoho, ook wel Power BI templates genoemd. Hierdoor heeft u binnen 24 uur inzicht in de belangrijkste KPI’s. 

Beschikbare templates voor Zoho:

In 5 stappen uw eigen Zoho rapportages ontwikkelen?

Download gratis de Power BI Guide en leer in 5 stappen een kwalitatief goede Power BI rapportage ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met Zoho?

Alle data benaderbaar

Alle Zoho data wordt door de Power BI connector in gestructureerde en duidelijke tabellen in de database klaargezet. Hierdoor kunt u direct aan de slag met het maken van rapportages, en is technische kennis niet benodigd.

Rapportages beschikbaar

Snel aan de slag met uw Zoho data? Maak dan gebruik van een kant-en-klare Zoho rapportage, en ga direct aan de slag met het maken van analyses en datagedreven beslissingen.

Databronnen combineren

Naast de gewenste data vanuit Zoho, kunnen er ook meerdere databronnen samengevoegd worden in één datawarehouse om data tegen elkaar af te zetten en te combineren om nieuwe inzichten te genereren.

Veel analysemogelijkheden

Doordat alle gewenste Zoho data beschikbaar is, kunnen er verschillende analyses in Power BI worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De Power BI connector zorgt ervoor dat uw Zoho data altijd actueel is. Zo wordt de data iedere nacht, en indien wenselijk, meerdere keren per dag vernieuwd. Zo kijkt u altijd naar de meest actuele cijfers.

Voor ieder apparaat geschikt

Business Intelligence tools, en Power BI in het bijzonder, functioneren uitstekend op verschillende devices. Zo kunt u uw rapportages niet alleen via desktop, maar ook via uw tablet, smartphone of zelfs uw smartwatch bekijken.

power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode heeft aangevraagd, ontvangt u direct een e-mail met verdere instructies. Tevens zal een van onze specialisten contact met u opnemen om de proefperiode door te spreken.

Aan de slag met Power BI

Nadat de Power BI koppeling met Zoho gemaakt is, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages. Of u kunt direct aan de slag met het analyseren van data middels onze Power BI templates.

Inzicht!

Nadat uw data gevisualiseerd is, kunt u aan de slag met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€50

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

 • 30 dagen gratis proberen;
 • Start op wanneer het jou uitkomt;
 • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.