Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor Exact Globe

Power BI koppelen aan Exact Globe.

Hoe werkt de Power BI connector voor Exact Globe?

Power BI koppeling Exact Globe

Wilt u Power BI koppelen aan Exact Globe? Door middel van de Power BI connector van KPI Solutions kan alle gewenste data vanuit Exact Globe gebruikt worden voor de ontwikkeling van rapportages in de BI-tool van Microsoft, namelijk Power BI.

De Power BI connector realiseert via de API van Exact Globe een koppeling met de gewenste Globe data, waarna deze in een SQL-database geplaatst wordt. Deze database kunt u vervolgens vanuit Power BI benaderen, om te starten met het ontwikkelen van rapportages.

Wat kunt u met Power BI en Exact Globe?

De Power BI connector realiseert een koppeling met alle gewenste data vanuit Exact Globe. Hierdoor kunt u aan de slag met het ontwikkelen van alle gewenste Globe rapportages. Doordat de Power BI connector de data in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database plaatst,

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Exact Globe connector?

Met de Power BI connector voor Exact Globe kunt u aan de slag met het ontwikkelen van verschillende analyses, doordat alle gewenste data via de API benaderbaar is. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Liquiditeitsprognose;
 • Omzet huidig jaar vs. omzet vorig jaar;
 • Abonnementswaarde en verloop;
 • Weekstaat: direct vs. geschreven uren;
 • Vrije voorraad & besteladvies.

Naast een koppeling met Exact Globe, kunt u er ook voor kiezen om meerdere databronnen te koppelen, met Globe, in één datawarehouse. Hierdoor kunt u data in Power BI samenvoegen, en tegen elkaar afzetten om nieuwe inzichten te genereren. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor Exact Globe

Van ruwe data naar inzichtelijke KPI’s. Krijg direct inzicht in uw data door middel van onze kant-en-klare Power BI templates voor Exact Globe.

Beschikbare templates voor Exact Globe:

Aan de slag met Power BI en Exact Globe?

Download onze gratis Power BI Guide, en leer in 5 stappen hoe u een perfecte Power BI rapportage kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Exact Globe?

Alle data benaderbaar

De Power BI connector kan via de API van Exact Globe alle gewenste data benaderen. Dit geeft u de mogelijkheid om alle gewenste Globe rapportages zelf te ontwikkelen in Power BI, of andere gewenste BI-tool.

Rapportages beschikbaar

Krijg direct inzicht in uw Exact Globe data door middel van onze kant-en-klare Power BI rapportages. Hierdoor kunt u direct starten met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Databronnen combineren

Voeg samen met Exact Globe meerdere databronnen toe in één datawarehouse, en combineer deze bronnen in Power BI om nieuwe inzichten te genereren welke in uw pakketten afzonderlijk niet zichtbaar zijn.

Veel analysemogelijkheden

Gezien alle data vanuit Exact Globe beschikbaar is, kunt u starten met de ontwikkeling van diverse analyses. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van data, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

Actuele cijfers zijn belangrijk. Daarom vernieuwd de Power BI connector minimaal één keer per nacht alle data. Zo kijkt u overdag naar de meest actuele cijfers. Indien wenselijk kan deze frequentie verhoogd worden.

Voor ieder apparaat geschikt

Niet alleen actuele cijfers zijn belangrijk, ook toegang tot deze cijfers. Power BI is uitermate geschikt voor analyse op verschillende devices. Zoals laptop, tablets, telefoons en zelfs smartwatches. Zo heeft u altijd en overal inzicht in uw data.

3 stappen naar meer inzicht in uw Exact Globe data
Starten met de Power BI connector voor Exact Globe?
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode voor de Exact Globe connector heeft aangevraagd, ontvangt u direct een e-mail met verdere instructies om de proefperiode op te starten.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling met Exact Globe gerealiseerd is, kunt u aan de slag met de ontwikkeling van uw eigen Globe rapportages in Power BI.

Inzicht!

Wanneer u uw Exact Globe rapportages gereed heeft, kunt u aan de slag met het analyseren van uw data en nemen van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

 • 30 dagen gratis proberen;
 • Start op wanneer het jou uitkomt;
 • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.