Koppel Exact Globe aan Power BI

Creëer inzicht in uw data, en neem beslissingen op basis van recente cijfers.

De voordelen van Power BI in combinatie met Exact Globe

Haal het maximale uit uw Microsoft omgeving

Vergroot de impact van nieuwe inzichten door de rapportages eenvoudig met uw teamleden te delen in de hulpprogramma’s van Microsoft. Zoals Microsoft Teams, Dynamics 365 en Microsoft Power Platform.

Koppel meerdere databronnen in één rapportage

Het is mogelijk om meerdere databronnen, naast Exact Globe, te koppelen en te verwerken in één rapportage. Dit geeft u de mogelijkheid om nieuwe inzichten te creëren in uw data.

Vele visualisatiemogelijkheden

Door de vele visualisatiemogelijkheden kan de data voor iedereen binnen de organisatie inzichtelijk worden gemaakt, waardoor zij dit makkelijk kunnen analyseren.

De mogelijkheden van Power BI in combinatie met Exact Globe

Doordat de data op iedere gewenste manier gevisualiseerd kan worden, krijgt u meer inzicht in uw data en kunt u beslissingen nemen op basis van realtime cijfers. Naast het creëren van inzicht in alleen Exact Globe, kan er daarnaast ook een koppeling gemaakt worden met andere softwarepakketten binnen uw organisatie. Hierdoor kunnen verschillende data met elkaar gecombineerd worden, waardoor u nieuwe én unieke inzichten creëert binnen uw organisatie. Dit stelt u in staat om uw organisatie beter aan te sturen op basis van actuele cijfers.

Ontdek de kracht van visualisaties

De visualisaties zijn uiteraard geheel afhankelijk van uw wensen en die van de eindgebruikers. Hoe willen zij graag de data aflezen; in een tabel, of in een visual? Enkele voorbeelden van data welke vaak gevisualiseerd worden zijn:

  • Projectanalyse
  • Budget vs. Realisatie 
  • Abonnementen-, en contractenoverzichten
  • Verkoop- en margeoverzichten
  • Tijd- en urenregistratie 
  • Consolidatie
  • Cashflow en liquiditeitsplanning
  • Debiteuren- en crediteurenanalyse 
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze professionals vertellen en laten u graag meer zien over de mogelijkheden voor uw organisatie in een vrijblijvend inventarisatiegesprek. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Vul dan onderstaand formulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. 

+ (0)85 273 58 79

Email info@kpisolutions.nl