Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor Exact Synergy

Power BI koppelen aan Exact Synergy

Hoe werkt de Power BI connector voor Exact Synergy?

Power BI koppeling Exact Synergy

Wilt u Power BI koppelen aan Exact Synergy? Dan kunt u snel en eenvoudig gebruik maken van de Power BI connector voor Exact Synergy. De Power BI connector realiseert een koppeling met de gewenste data in Exact Synergy, zodat u deze data kunt gebruiken voor het ontwikkelen van rapportages in Microsoft Power BI. 

De Power BI connector maakt via de API van Exact Synergy een koppeling met de gewenste data, en plaatst deze vervolgens in een SQL-database. Deze database kunt u vervolgens vanuit Power BI benaderen om te starten met het ontwikkelen van uw eigen Exact Synergy rapportages. 

Wat kunt u met Power BI en Exact Synergy?

Door middel van de Power BI connector voor Exact Synergy kunt u alle gewenste Synergy rapportages ontwikkelen. De data wordt in de database voor u klaargezet in duidelijke en gestructureerde tabellen, zodat u zonder technische kennis kunt starten met het ontwikkelen van uw Power BI rapportages.

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Exact Synergy connector?

De Power BI Exact Synergy connector geeft u eindeloos veel mogelijkheden. Doordat alle gewenste data via de API van Exact Synergy te benaderen is, kunt u starten met het ontwikkelen van verschillende analyses in Power BI. 

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met Exact Synergy, kunt u er ook voor kiezen om andere databronnen vanuit uw organisatie te koppelen met Synergy in één datawarehouse. Hierdoor kunt u data in Power BI combineren, waardoor u nieuwe inzichten kunt genereren welke uit uw pakketten afzonderlijk nooit zichtbaar zullen zijn. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor Exact Synergy

Liever direct inzicht in uw Exact Synergy data? Dan kunt u gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI templates, waardoor u binnen enkele minuten inzicht heeft in de belangrijkste KPI’s.

Beschikbare templates voor Exact Synergy:

Power BI rapportages ontwikkelen voor Exact Synergy?

Download onze gratis Power BI Guide en ontdek de 5 belangrijkste stappen voor de ontwikkeling van perfecte Power BI rapportages.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Exact Synergy?

Alle data benaderbaar

Alle data is door de Power BI connector via de API van Exact Synergy te benaderen voor rapportagedoeleinden. Hierdoor kunt u aan de slag met het ontwikkelen van alle gewenste Exact Synergy rapportages in Power BI.

Rapportages beschikbaar

Direct aan de slag met het analyseren van uw data? Dan kunt u gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI rapportages, welke naadloos aansluiten met uw data vanuit Exact Synergy.

Databronnen combineren

Naast dat u uw data vanuit Exact Synergy kunt gebruiken voor de ontwikkeling van rapportages, kunt u ook andere databronnen koppelen in één datawarehouse, om deze data in Power BI te combineren.

Veel analysemogelijkheden

Doordat al uw gewenste data via de API van Exact Synergy benaderd kan worden, kunt u starten met het ontwikkelen van gevarieerde analyses. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van uw data, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De Power BI connector zorgt ervoor dat u altijd over de meest actuele Exact Synergy data beschikt. Dit doet de connector door de data minimaal een keer per nacht te vernieuwen. Indien wenselijk kan deze frequentie verhoogd worden.

Voor ieder apparaat geschikt

Hybride werken is populair. Daarom is het belangrijk om altijd en overal de meest actuele data te kunnen inzien. Power BI is beschikbaar op ieder device. Van laptop tot tablet, en van mobiel tot smartwatch. Zo heeft u overal en altijd inzicht in uw data.

3 stappen naar meer inzicht in uw Exact Synergy data
Starten met de Power BI connector voor Exact Synergy?
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Na het aanvragen van de proefperiode voor Exact Synergy ontvangt u direct een bevestiging met verdere instructies voor het opstarten van de proefperiode.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling met Exact Synergy gerealiseerd is, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Exact Synergy rapportages in Power BI.

Inzicht!

Uw Exact Synergy rapportages gereed? Dan kunt u starten met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€50

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.