Finance rapportage voor AFAS

Maak strategische keuzes op basis van real-time data en rijke visualisaties.

rapportage

Rapportagemogelijkheden voor AFAS

AFAS is een geweldig softwarepakket om uw bedrijfsinformatie in te registreren. Echter laten de standaard rapportages en AFAS haar rapportagemogelijkheden vaak nog te wensen over om voldoende inzicht te geven in hetgeen belangrijk voor het maken van belangrijke operationele- en strategische beslissingen. Zonde, want uw organisatie beschikt over bedrijfsinformatie welke van grote waarde is om om organisatie verder te kunnen laten groeien. Middels Microsoft Power BI kan alle gewenste data vanuit AFAS ingeladen worden in onze reeds ontwikkelde finance rapportage voor AFAS. Hierdoor kunt u eenvoudig uw KPI's analyseren in een rapportage welke op ieder moment van de dag up to date is.

power-bi-rapportages-demo

Power BI Finance rapportage voor AFAS

Om AFAS gebruikers snel en laagdrempelig te voorzien van diepgaande financiële inzichten vanuit hun data, waar zij hun organisatie mee naar het volgende niveau kunnen tillen, hebben we een kant-en-klare AFAS Finance Power BI rapportage ontwikkeld. Deze rapportage is voorzien van de laatste technologieën op het gebied van Business Intelligence en is voor iedere laag in de organisatie gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken. De Power BI rapportage voor AFAS kunnen we binnen één dag live hebben. Liever een maatwerk rapportage of meerdere databronnen in één rapportage koppelen? Ontdek dan onze maatwerk rapportages

kpisolutions-businessintelligence

Deze klanten benutten al de voordelen van onze Microsoft Power BI rapportages

Benieuwd naar de rapportagemogelijkheden voor uw organisatie?

We bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden van Business Intelligence voor uw organisatie. Plan direct een afspraak in met een van onze BI specialisten om de mogelijkheden te bespreken of start direct uw 60-daagse gratis proefperiode. 

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.