Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor HubSpot

Microsoft Power BI koppeling voor HubSpot

Hoe werkt de Power BI connector voor HubSpot?

HubSpot Power BI koppeling

De Power BI connector voor HubSpot zorgt ervoor dat u alle gewenste data vanuit HubSpot, zoals uw marketing, sales of bijvoorbeeld servicedata kunt gebruiken voor het ontwikkelen van rapportages in Microsoft Power BI. 

De Power BI connector maakt verbinding met de API van HubSpot, en plaatst de gewenste data vervolgens in een SQL-database. Deze database is vanuit uw Business Intelligence tool, zoals Power BI (maar ook vanuit Excel) te benaderen voor rapportagedoeleinden. 

Power BI en HubSpot

De Power BI connector maakt geautomatiseerd een koppeling met de gewenste data vanuit HubSpot. Deze data wordt door de connector klaargezet in duidelijke en gestructureerde tabellen. 

Doordat de tabellen op deze manier worden klaargezet heeft u geen technische kennis nodig om met de Power BI connector voor HubSpot aan de slag te gaan, maar kunt u direct starten met rapporteren. 

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI koppeling met HubSpot?

De mogelijkheden van de Power BI connector voor HubSpot zijn enorm. Doordat de Power BI connector alle gewenste data via de API van HubSpot kan benaderen, kunt u deze data gebruiken om diverse analyses te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan het maken van analyses zoals:

 • ROI/ROAS;
 • Verwachte omzet;
 • Aantal openstaande tickets;
 • Overzicht prospects; 
 • Overzicht pijplijn en waarde per fase. 

Naast dat alle gewenste data vanuit HubSpot gebruikt kan worden voor het ontwikkelen van Power BI rapportages, kunnen andere databronnen samen met HubSpot worden samengevoegd in één datawarehouse. Door databronnen te combineren kunt u data tegenover elkaar (af) zetten, waardoor u nieuwe inzichten creëert, welke uit de databronnen afzonderlijk nooit zullen komen. Bekijk hier een overzicht van alle mogelijke Power BI koppelingen. 

Power BI rapportages voor HubSpot

Onvoldoende expertise of tijd om zelf Power BI rapportages te ontwikkelen? Dan kunt u gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel Power BI templates genoemd. Hierdoor heeft u binnen 24 uur inzicht in de belangrijkste KPI’s.

Beschikbare templates voor HubSpot:

In 5 stappen uw eigen HubSpot rapportages ontwikkelen?

Download onze gratis Power BI Guide en leer hoe u in slechts 5 stappen de perfecte HubSpot rapportage(s) kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met HubSpot?

Alle data benaderbaar

De Power BI kan alle gewenste data via de API van HubSpot benaderen voor rapportagedoeleinden. Zo kunt u alle gewenste rapportages ontwikkelen, en diverse soorten data combineren.

Rapportages beschikbaar

Door onze expertise en jaren aan ontwikkeling, hebben we kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar op basis van HubSpot data. Hierdoor krijgt u direct inzicht in de belangrijkste KPI's.

Databronnen combineren

Naast de data vanuit HubSpot kunt u ook andere databronnen combineren in één datawarehouse. Hierdoor creëert u inzichten die u in uw pakket zelf nooit zal vinden.

Veel analysemogelijkheden

Door de hoeveelheid verschillende beschikbare data, kunt u diverse analyses maken. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De Power BI connector haalt iedere nacht, en indien wenselijk meerdere keren per dag, de data vanuit HubSpot op. Zo beschikt u op ieder moment van de dag over de meest actuele data.

Voor ieder apparaat geschikt

Op ieder moment van de dag en overal inzicht? Power BI is uitstekend te gebruiken op meerdere devices. Zo kunt u de rapportages niet alleen op uw computer bekijken, maar ook op uw tablet, smartphone en zelfs smartwatch.

3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Power BI koppeling voor HubSpot
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Na het aanvragen van een proefperiode ontvangt u direct verdere instructies. Daarnaast neemt een van onze specialisten contact met u op om de proefperiode door te spreken.

Aan de slag met Power BI

Nadat de Power BI koppeling met HubSpot is gemaakt, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages.

Inzicht!

Nadat uw data helder gevisualiseerd is in uw eigen Power BI rapportages, of onze Power BI templates, kunt u aan de slag met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

 • 30 dagen gratis proberen;
 • Start op wanneer het jou uitkomt;
 • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.