Power BI Own Data cursus

Wij helpen je op weg!

Ontdek Business Intelligence

Direct aan de slag met uw eigen data

Aan het eind van de dag naar huis met een goede basis van uw eigen rapportage en in de tussentijd alle ins en outs leren van Microsoft Power BI? Dan is onze Power BI own data cursus een geschikte cursus. Tijdens deze ééndaagse hands-on cursus leert u de belangrijkste functies en geheimen van Microsoft Power BI kennen. Dit leert u aan de hand van uw eigen data, en enkel met collega’s vanuit uw organisatie. 

Tijdens de cursusdag nemen we u aan de hand mee, en zult u diverse praktische opdrachten uitvoeren. Van het koppelen van uw databron(nen), tot het visualiseren van data. Hierdoor heeft u aan het eind van de dag niet alleen theoretische kennis over Power BI, maar weet u ook hoe u de theorie in de praktijk kunt brengen. 

powerbi-cursus-nijmegen

Hoe ziet het cursusprogramma eruit?

Na de cursus bent u in staat om zelfstandig:

powerbi-exact-globe-exact-synergy

Praktische informatie

Investering

De kosten voor de Power BI Own data cursus zijn afhankelijk van het aantal personen vanuit uw organisatie. Vraag voor meer informatie vrijblijvend een offerte aan. 

Wij zijn expert op het gebied van Power BI, maar bovenal hebben wij veel praktijkervaring als Business Intelligence professionals. Door deze ervaring kunnen wij u tijdens de cursus heel gericht ondersteunen en al uw vragen beantwoorden. 

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en bij minimale deelname van 2 cursisten. 

Enthousiast?

Vraag dan vrijblijvend uw offerte aan. We informeren u graag over de mogelijkheden. 

Deze cursus liever online volgen? Ook dat is mogelijk! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Offerte aanvragen