Werken bij KPI Solutions

Power BI Connector Visma Accountview

Visma Accountview koppelen aan Power BI

Hoe werkt de Power BI connector voor Visma Accountview?

Power BI koppeling voor Visma Accountview

De Power BI connector voor Visma Accountview zorgt ervoor dat alle gewenste data via de API van Visma Accountview gebruikt kan worden voor het ontwikkelen van Power BI rapportages & dashboards. 

De Power BI connector zorgt ervoor dat alle gewenste data vanuit Visma Accountview, zoals bijvoorbeeld financiële en verkoopdata, in een SQL-database geplaatst worden. Deze database is vervolgens vanuit Power BI, of andere BI-tool of Excel, te benaderen. 

Visma Accountview en Power BI

De Power BI connector voor Visma Accountview maakt geautomatiseerd een koppeling met de gewenste administraties. Vervolgens plaatst de connector deze data in gestructureerde en begrijpelijke tabellen in een de database. Hierdoor kunt u zelf eenvoudig aan de slag met het maken van rapportages & dashboards, en heeft u geen technische kennis nodig om aan de slag te gaan met de Power BI connector.

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI koppeling met Visma Accountview?

Met de Power BI connector voor Visma Accountview zijn de mogelijkheden eindeloos. Doordat alle gewenste data via de API van Visma Accountview kan worden aangesproken, kunt u alle gewenste data gebruiken voor het ontwikkelen van rapportages & dashboards. Denk bijvoorbeeld aan het maken van analyses zoals:

 • Overzicht prospects/nieuwe klanten;
 • Omzet huidig jaar vs. omzet vorig jaar;
 • Voorspelde omzet;
 • Budget;
 • Facturatie.

Om uw data extra kracht bij te zetten, kan de data vanuit Visma Accountview gecombineerd worden met andere databronnen vanuit uw organisatie in een datawarehouse. Door meerdere databronnen te combineren kan data tegen elkaar worden afgezet en worden gecombineerd. Hierdoor ontstaan nieuwe en unieke inzichten, welke u afzonderlijk uit uw pakketten nooit zult halen. Bekijk hier een overzicht van alle mogelijke koppelingen. 

Power BI rapportages voor Visma Accountview

U kunt ervoor kiezen om zelf Power BI rapportages te ontwikkelen of gebruik te maken van kant-en-klare Power BI rapportages. Ook wel Power BI templates genoemd. Hierdoor heeft u binnen 24 uur inzicht in uw data.

Beschikbare templates voor Visma Accountview:

In 5 stappen uw eigen Visma Accountview rapportages ontwikkelen?

Download onze gratis Power BI Guide met dé 5 stappen die leiden naar een Accountview Power BI rapportage.
Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met Visma Accountview?

Alle data benaderbaar

De Power BI connector heeft alle data voor u voorbereid en klaargezet in gestructureerde tabellen in een database. Hierdoor kunt u direct starten met het analyseren van uw Visma Accountview data.

Rapportages beschikbaar

Door onze ervaring en jaren aan ontwikkeling hebben we meerdere Power BI templates beschikbaar op basis van Visma Accountview data. Hierdoor kunt u direct aan de slag met het analyseren van uw data.

Databronnen combineren

Om de data vanuit Visma Accountview extra kracht bij te zetten, kunnen er meerdere databronnen gekoppeld worden. Hierdoor kan data gecombineerd worden, waardoor nieuwe inzichten ontstaan.

Veel analysemogelijkheden

Doordat de gewenste data via de API van Visma Accountview voorhanden is, kunnen er verschillende analyses gemaakt worden. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De Power BI connector zorgt ervoor dat uw data op ieder moment van de dag actueel is. Dit doet de connector door geautomatiseerd, tot meerdere keren per dag, de data te vernieuwen.

Voor ieder apparaat geschikt

Business Intelligence tools, en Power BI in het bijzonder, zijn uitermate geschikt voor gebruik op mobiele apparaten. Zo kunt u Power BI gebruiken op zowel desktop, tablets, mobiele telefoons én zelfs op smartwatches. Zo heeft u overal en altijd inzicht.

3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Power BI connector voor Visma Accountview
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode heeft aangevraagd ontvangt u direct een e-mail met vervolgstappen om Accountview te koppelen aan Power BI. Een van onze BI specialisten zal tevens contact met u opnemen om de proefperiode te bespreken.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling met Visma Accountview is gemaakt, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages en dashboards. Of u kunt direct aan de slag met het analyseren van uw data in onze Power BI templates.

Inzicht!

Nadat uw data gevisualiseerd is in Power BI rapportages en dashboards, kunt u aan de slag met het analyseren van uw data en datagedreven werken.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

 • 30 dagen gratis proberen;
 • Start op wanneer het jou uitkomt;
 • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.