Werken bij KPI Solutions

Power BI Zendesk koppeling

Microsoft Power BI koppelen aan Zendesk Support

Hoe werkt de Power BI connector voor Zendesk Support?

Zendesk koppeling voor Power BI

De Power BI connector voor Zendesk Support zorgt ervoor dat u de data vanuit Zendesk Support kunt gebruiken voor het ontwikkelen van Power BI rapportages.

De Power BI connector maakt middels de API van Zendesk Support een koppeling met alle gewenste data vanuit Zendesk Support. Vervolgens plaatst de Power BI connector deze in een SQL-database, zodat u de data vanuit Power BI kunt benaderen voor het ontwikkelen van rapportages.

Power BI en Zendesk Support

De Power BI connector maakt geautomatiseerd een koppeling met uw omgeving in Zendesk Support en zet vervolgens de data klaar. 

De Power BI connector zorgt er hierbij voor de de data in begrijpelijke en gestructureerde tabellen wordt klaargezet. Hierdoor is er geen technische kennis benodigd om met de Power BI connector aan de slag te gaan.

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI Zendesk Support koppeling?

De Power BI koppeling voor Zendesk Support zorgt voor vele mogelijkheden. Doordat alle gewenste data via de API van Zendesk Support benaderd kan worden voor rapportagedoeleinden, kunt u verschillende analyses maken.

Naast dat u alle Zendesk data gebruikt kan worden voor het ontwikkelen van Power BI rapportages, kunt u ook andere databronnen samenvoegen in een datawarehouse. Door meerdere databronnen samen te voegen kan data tegenover elkaar worden gezet, en kunnen er nieuwe inzichten gecreëerd worden, welke uit de pakketten afzonderlijk nooit zichtbaar zullen zijn.  Bekijk hier een overzicht van alle mogelijke Power BI koppelingen. 

Power BI rapportages voor Zendesk Support

Snel aan de slag met uw Zendesk data? Dan kunt u gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI rapportages, of te wel Power BI Templates. Hierdoor heeft u binnen 24 uur inzicht in de belangrijkste KPI’s van uw organisatie. 

Beschikbare templates voor Zendesk Support:

In 5 stappen uw eigen Zendesk Support rapportages ontwikkelen?

Maak gebruik van onze gratis Power BI Guide, en leer in 5 stappen de perfecte Power BI rapporage ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van de Power BI Zendesk Support?

Alle data benaderbaar

Alle data vanuit Zendesk wordt klaargezet in gestructureerde en duidelijke tabellen. Hierdoor kan iedereen, ook zonder technische kennis, aan de slag met de Power BI koppeling voor Zendesk.

Rapportages beschikbaar

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van BI, en Power BI in het bijzonder, hebben we kant-en-klare rapportages beschikbaar voor Zendesk gebruikers. Hierdoor krijgt u direct inzicht in uw belangrijkste KPI's.

Databronnen combineren

Naast de data vanuit Zendesk, kunnen ook andere databronnen worden samengevoegd in één datawarehouse. Hierdoor kunt u nieuwe inzichten genereren welke eerder nooit zichtbaar waren.

Veel analysemogelijkheden

Doordat alle gewenste data via de API benaderbaar is, kunnen verschillende analyses gemaakt worden. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De Power BI connector zorgt ervoor dat uw Zendesk data iedere nacht vernieuwd wordt, zodat u overdag naar de meest actuele data kijkt. Indien gewenst kan de data overdag ook enkele keren vernieuwd worden.

Voor ieder apparaat geschikt

Power BI kan ook perfect gebruikt worden op mobiele devices zoals tablet, telefoons en smartwatches, heeft u overal en altijd inzicht in uw data.

3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Power BI koppeling voor Zendesk Support
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode heeft aangevraagd, ontvangt u direct een e-mail met de verdere instructies. Tevens zal een van onze BI specialisten contact met u opnemen om de proefperiode door te spreken.

Aan de slag met Power BI

Nadat de Power BI koppeling met Zendesk gemaakt is, kunt u aan de slag met ontwikkelen van uw Power BI rapportages. Of, u kunt direct starten met analyseren door middel van onze kant-en-klare Power BI rapportages.

Inzicht!

Nu uw data gevisualiseerd is in Power BI, kunt u aan de slag met het analyseren van data en verkrijgen van nieuwe inzichten.

Kosten

€50

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.