Werken bij KPI Solutions

Power BI PrestaShop koppeling

Power BI koppelen aan Prestashop.

Hoe werkt de Power BI connector voor PrestaShop?

Power BI koppeling PrestaShop

Power BI koppelen aan PrestaShop? Koppel eenvoudig Prestashop met Microsoft Power BI door middel van de Power BI Prestashop connector. De Power BI connector maakt geautomatiseerd een koppeling via de PrestaShop API. Hiermee kunt u eenvoudig alle gewenste data vanuit PrestaShop gebruiken voor het ontwikkelen van Power BI dashboards en rapportages. 

Wat kunt u met Power BI en PrestaShop?

Door middel van de PrestaShop koppeling wordt de door u gewenste data vanuit PrestaShop gehaald. De  Power BI connector zet deze data in een SQL-database door middel van duidelijke en gemakkelijke tabellen. U kunt direct aan de slag gaan met het ontwikkelen van Power BI PrestaShop rapportages en dashboards. 

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI PrestaShop koppeling?

De Power BI PrestaShop connector biedt eindeloos veel mogelijkheden. Doordat alle gewenste data via de PrestaShop API benaderd kan worden, kunnen verschillende PrestaShop rapportages en dashboards gebouwd worden.

Niet alleen kan met de Power BI PrestaShop connector een koppeling gemaakt worden met alléén PrestaShop, ook kunnen er meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Hierdoor kunt u andere databronnen koppelen, waardoor u verschillende data tegenover elkaar kunt zetten. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor PrestaShop

U kunt direct uw data analyseren met onze kant-en-klare Power BI rapportages. Met deze kant-en-klare rapportages, ook wel templates genoemd, krijgt u direct inzicht in uw bedrijfsdata en kunt u aan de hand van deze data uw organisatie sturen. 

Beschikbare templates voor PrestaShop:

Aan de slag met Power BI en PrestaShop?

Ontdek hoe u in 5 stappen Power BI PrestaShop rapportages en dashboards kunt maken. Download gratis onze Power BI Guide.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met PrestaShop?

Alle data benaderbaar

Door middel van de Power BI PrestaShop connector wordt alle data in een database klaargezet. Deze data kunt u gemakkelijk vanuit Power BI benaderen, waardoor u direct kunt starten met het ontwikkelen van PrestaShop rapportages en dashboards.

Rapportages beschikbaar

Door middel van onze kant-en-klare Power BI rapportages die wij ter beschikking stellen heeft u binnen een dag inzicht van uw bedrijfsdata en kunt u sturen waar nodig.

Databronnen combineren

Er kunnen ook meerdere koppelingen gemaakt worden met andere softwarepakketten met de Power BI PrestaShop connector. Door het combineren van databronnen kunt u data tegenover elkaar afzetten en nieuwe inzichten creëren.

Veel analysemogelijkheden

Met de Power BI PrestaShop connector kan alle gewenste data ontsloten. Dit geeft u de mogelijkheid om verschillende analyses te maken zoals benchmarking en forecasting.

Altijd actuele data

De PrestaShop connector wordt meerdere malen op een dag vernieuwd. Hierdoor beschikt u altijd over actuele cijfers. Dit is van belang voor het aansturen van uw organisatie.

Voor ieder apparaat geschikt

Business Intelligence tools zoals Microsoft Power BI zijn geschikt voor ieder apparaat. Hierdoor heeft u altijd en overal toegang tot uw bedrijfsdata, ook op mobiele apparaten zoals smartwatch en smartphone.

3 stappen naar meer inzicht in uw PrestaShop data
Starten met de Power BI koppeling voor PrestaShop
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Na het aanvragen van de proefperiode voor de Power BI PrestaShop connector ontvangt u instructies voor het opstarten van de PrestaShop koppeling. Mocht u ondersteuning nodig hebben, dan kan een van onze BI-specialisten u hierbij helpen.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling tussen Power BI en PrestaShop is gemaakt, kunt u aan de slag gaan met het ontwikkelen van uw gewenste PrestaShop rapportages en dashboards. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI rapportages.

Inzicht!

Nadat u de gewenste Power BI PrestaShop rapportages en dashboards ontworpen heeft, kunt u aan de slag met het analyseren van uw data en op basis hiervan beslissingen nemen.

Kosten

€75

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.