Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor Roller

Power BI connector voor Roller

Hoe werkt de Power BI connector voor Roller?

Roller koppelen aan Power BI

De Power BI connector voor Roller zorgt ervoor dat u alle gewenste data vanuit uw Roller omgeving kunt inlezen in de BI-tool van Microsoft, namelijk Power BI.

De Power BI connector maakt door middel van de API van Roller een koppeling met de gewenste gegevens. Deze gegevens worden vervolgens in een SQL-database geplaatst, waarna u deze vanuit Power BI kunt benaderen voor rapportagedoeleinden. 

Power BI en Roller

Doordat de Power BI connector geautomatiseerd een koppeling maakt Roller, en de data klaarzet in een database,  kunt u zelf aan de slag met het rapporteren en analyseren van uw data in de gewenste Business Intelligence tool. 

We zorgen ervoor dat alle gewenste data beschikbaar is in begrijpelijke tabellen. Zo heeft u geen technische kennis nodig om aan de slag te gaan met de koppeling voor Roller.

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI koppeling met Roller?

De mogelijkheden van de Power BI connector voor Roller zijn erg breed. Doordat we alle data via de API van Roller kunnen ophalen voor rapportagedoeleinden, kunt u alle gewenste analyses in Power BI ontwikkelen.

Naast dat u alle data vanuit Roller kunt gebruiken, kunt u ook andere databronnen vanuit uw organisatie, samen met Roller, samenvoegen in een datawarehouse. Hierdoor kunt u nieuwe inzichten creëren, door o.a. data tegenover elkaar af te zetten. Bekijk hier een overzicht van alle mogelijke koppelingen. 

Power BI rapportages voor Roller

Liever direct aan de slag met het analyseren van uw data? Maak dan gebruik van onze kant-en-klare Power BI rapportages, of te wel Power BI templates.

Beschikbare templates voor Roller:

In 5 stappen uw eigen Roller rapportages ontwikkelen?

Download direct onze gratis Power BI Guide en ontdek hoe u in slechts 5 stappen de perfecte Roller rapportage(s) kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met Roller?

Alle data benaderbaar

De Power BI connector zorgt ervoor dat alle gewenste data vanuit Roller te benaderen is voor rapportagedoeleinden. Zo kunt u alle gewenste analyses in uw eigen rapportages uitwerken.

Rapportages beschikbaar

Liever direct datagedreven beslissingen maken? Ga dan aan de slag met onze kant-en-klare Power BI rapportages en krijg direct inzicht in uw actuele cijfers.

Databronnen combineren

Naast de data vanuit Roller kunt er ook andere databronnen vanuit uw organisatie koppelen, en samenvoegen in Power BI rapportages om zo nieuwe inzichten te creëren.

Veel analysemogelijkheden

Door de hoeveelheid beschikbare data, kunt u ook verschillende analyses maken. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De data wordt minimaal een keer per dag, of wanneer wenselijk, meerdere keren per dag ververst. Hierdoor kijkt u altijd naar de meest actuele bedrijfsdata om beslissingen op te baseren.

Voor ieder apparaat geschikt

Business Intelligence tools, zoals Power BI, functioneren ook op mobiele devices zoals tablet, telefoons en smartwatches. Zo heeft u overal en altijd inzicht in uw data.

3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Power BI koppeling voor Roller
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Na het aanvragen van een proefperiode voor de Roller connector, ontvangt u direct een bevestiging met verdere vervolgstappen.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling met Roller gemaakt is, kunt u aan de slag met het maken van eigen Power BI rapportages.

Inzicht!

Alle gewenste data inzichtelijk in Power BI? Dan kunt u starten met het analyseren van uw data, en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€50

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.