Werken bij KPI Solutions

Exact Multivers koppelen aan Tableau

Maak een koppeling met Exact Multivers.

Hoe werkt de connector voor Exact Multivers?

Jouw BI tool koppelen aan Exact Multivers

De Tableau connector voor Exact Multivers maakt het mogelijk een koppeling te realiseren tussen Tableau en Exact Multivers. Doormiddel van deze Tableau koppeling kunt u data vanuit al uw gewenste administraties inlezen in Tableau, of andere gewenste BI-tool. 

De Tableau connector zorgt ervoor dat álle gewenste gegevens vanuit Exact Multivers gebruikt kunnen worden voor rapportagedoeleinden. De koppeling repliceert de gewenste data, zoals bijvoorbeeld financiële data vanuit Exact Multivers naar een database, waarna u kunt starten met het ontwikkelen van rapportages in Tableau .

Rapportagemogelijkheden Exact Multivers

De Tableau connector maakt geautomatiseerd een koppeling met Exact Multivers. De connector plaatst vervolgens alle gewenste data in de database, waarna u kunt starten met het ontwikkelen van uw eigen Tableau rapportages. 

Doordat de Tableau connector de gewenste data in begrijpelijke en gestructureerde tabellen in de database plaatst, heeft u geen technische kennis nodig om met de Tableau connector voor Exact Multivers aan de slag te gaan.

Wat zijn de mogelijkheden van een Tableau koppeling met Exact Multivers?

Met de Tableau connector voor Exact Multivers kunt u alle kanten op. Doordat alle gewenste data vanuit meerdere administraties gebruikt kan worden voor rapportagedoeleinden, kunt u oneindig veel verschillende analyses maken. Denk bijvoorbeeld aan het maken van analyses zoals:

 • Liquiditeitsprognose;
 • Omzet huidig jaar vs. omzet vorig jaar;
 • Winst- en verliesrekening;
 • Voorspelde omzet;
 • Omzet- en kostenanalyse.

Naast dat u enkel krachtige rapportages kunt ontwikkelen op basis van Exact Multivers data, kunt u ook andere databronnen koppelen en samenvoegen in één  datawarehouse. Hierdoor kunt u nieuwe inzichten creëren, door bijvoorbeeld data te combineren of tegen elkaar af te zetten. Bekijk hier een overzicht van alle mogelijke koppelingen.

Wat zijn de voordelen van de Tableau koppeling met Exact Multivers?

Alle data benaderbaar

Doordat alle data via de API van Exact Multivers benaderd kan worden voor rapportagedoeleinden, kunt u alle kanten op me het ontwikkelen van uw eigen Tableau rapportages.

Rapportages beschikbaar

Door onze expertise op het gebied van BI, en onze kennis van Exact Multivers, hebben we diverse kant-en-klare rapportages beschikbaar. Zo krijgt u direct inzicht in de belangrijkste KPI's.

Databronnen combineren

Naast de data vanuit Exact Multivers, kunnen ook andere databronnen gecombineerd worden in één Tableau rapportage. Hierdoor creëert u nieuwe en unieke inzichten welke eerder niet zichtbaar waren.

Veel analysemogelijkheden

Doordat alle data vanuit Exact Multivers beschikbaar is voor rapportagedoeleinden, kunt u alle gewenste analyses maken. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking of forecasting.

Data altijd actueel

De Tableau connector zorgt ervoor dat de data altijd actueel is. Zo wordt de data iedere nacht en, indien gewenst, meerdere keren per dag vernieuwd. Hierdoor kijkt u altijd naar de meest actuele cijfers.

Voor ieder apparaat geschikt

BI-tools functioneren uitstekend op verschillende devices. Zo heeft u overal en altijd inzicht in de belangrijkste KPI's van uw organisatie.

3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Tableau connector voor Exact Multivers
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode heeft opgestart, ontvangt u van ons direct een e-mail met verdere vervolgstappen. Tevens zal een van onze BI specialisten u contacteren om de proefperiode door te spreken.

Aan de slag met Tableau

Nadat de Tableau koppeling met Exact Multivers gerealiseerd is, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen rapportages.

Inzicht!

Nu uw data gevisualiseerd is in Tableau, kunt u aan de slag met het analyseren van uw data en het maken van beslissingen op basis van échte feiten.

Kosten

€10

Per maand

Start direct jouw gratis proefperiode

 • 30 dagen gratis proberen;
 • Start op wanneer het jou uitkomt;
 • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
 • Dagelijks support beschikbaar.
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

power-bi

BI & Analytics

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.