Vacature: Stagiair(e) Marketing

Haal het beste uit jezelf

Natuurlijk wil jij tijdens jouw stage het maximale leren. Ben je klaar voor een stage vanaf september 2021 waarin je uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf te halen? Dan hebben wij wellicht een leuke stageplek voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze stagiair(e) Marketing die alle kneepjes van het vak wilt leren en ontdekken. Startdatum en aantal dagen kan in overleg. 

 

Wie zijn wij?

Wij zijn KPI Solutions; een jong en professioneel team vol ambities. Er heerst een informele sfeer waarbij er veel ruimte is voor humor, nieuwe initiatieven en professionele ontwikkeling. Wij zijn gestart in 2016 en momenteel gevestigd in het centrum van Nijmegen waar wij nog iedere dag groeien.

Dagelijks ontwikkelen onze experts innovatieve dashboards voor onze klanten. Naast het ontwikkelen van deze dashboards zijn we inmiddels ook uitgegroeid tot strategisch partner van diverse bedrijven verspreid binnen heel Nederland.

Samen werken we iedere dag met veel passie en enthousiasme aan een missie: organisaties door middel van data beter inzicht geven in hun prestaties. Als Business Intelligence expert willen wij andere organisaties helpen hun data inzichtelijk te maken. Denk jij hier aan bij te kunnen dragen?

Wie ben jij?

Wat ga je doen?

Stagiaires krijgen bij ons veel ruimte en vrijheid om te werken aan hun ontwikkeling. We vinden een goede balans tussen meewerken en werken aan je (afstudeer)opdracht belangrijk. Gedurende je stage bij KPI Solutions krijg je de dan ook veel vrijheid om aan je opdrachten te werken. Wanneer je meewerkt, kunnen onderstaande werkzaamheden deel uit gaan maken van je dag:

Wat bieden wij jou?

Personeelsuitje-kpisolutions

Enthousiast?

Yes! Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Heb je nog vragen over deze vacature? Dan mag je altijd contact opnemen met Mabel van Altena via +31 (0)6 202 98 679 of via mabel@kpisolutions.nl

Direct solliciteren? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in. 

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • 60 dagen vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Meer informatie over Power Apps?

  • Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze Power Apps specialisten. Zij vertellen u graag alle mogelijkheden van Power Apps.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.