Werken bij KPI Solutions

Search
Close this search box.

Wat is Microsoft Fabric?

Ben je klaar om de manier waarop je werkt te transformeren? Maak kennis met Microsoft Fabric, een revolutionaire technologie die de grenzen van samenwerking en productiviteit verlegt. In deze blogpost duiken we dieper in Fabric en ontdekken we wat het te bieden heeft.

Wat is Microsoft Fabric?

Microsoft Fabric is een open-source platform dat verschillende technologieën en tools samenbrengt om een naadloze en efficiënte gebruikerservaring te creëren. Het platform is gebaseerd op ontwerpprincipes die gericht zijn op eenvoudigheid, consistentie en flexibiliteit. Hierdoor kunnen ontwikkelaars eenvoudig gebruikersinterfaces bouwen die consistent zijn met andere Microsoft-producten, zoals Microsoft Office 365 en Microsoft Azure.

De kracht van Microsoft Fabric

Een van de sleutelsterktes van Microsoft Fabric is de integratie met Microsoft Power BI. Met Power BI kun je je data transformeren in visuele inzichten die je kunt gebruiken om betere beslissingen te nemen. Fabric maakt het eenvoudig om Power BI-dashboards en -rapporten te integreren in je applicaties, waardoor je altijd toegang hebt tot de informatie die je nodig hebt.

Voordelen van Microsoft Fabric

Verhoogde productiviteit: Microsoft Fabric helpt je om sneller en efficiënter te werken door je te voorzien van de tools die je nodig hebt om je taken te stroomlijnen.

Verbeterde samenwerking: Werk eenvoudig samen met collega’s, ongeacht waar ze zich bevinden.

Verlaagde kosten: Fabric van Microsoft kan je helpen om kosten te besparen door je te voorzien van efficiëntere workflows en tools.

Toegenomen flexibiliteit: Doordat het een open-source platform is, heb je de vrijheid om het aan te passen aan jouw specifieke behoeften.

Naadloze integratie: Microsoft Fabric integreert naadloos met andere Microsoft-producten en -diensten, waardoor gebruikers een geïntegreerde en samenhangende werkomgeving hebben. Dit maakt het gemakkelijk om gegevens en informatie tussen verschillende tools te delen en te synchroniseren. 

wat-is-microsoft-fabric-blog-kpi-solutions

Integratie van Microsoft Fabric met andere Microsoft-producten

Een van de grote voordelen van is de naadloze integratie met andere Microsoft-producten en -diensten. Zo kunnen gebruikers bijvoorbeeld gemakkelijk documenten delen, bewerken en samenwerken met collega’s. Ze kunnen real-time wijzigingen zien en feedback geven, waardoor de samenwerking wordt verbeterd en de productiviteit wordt verhoogd.

Daarnaast kan Microsoft Fabric worden geïntegreerd met tools zoals Microsoft SharePoint en Teams om informatie en communicatie te stroomlijnen. Gebruikers kunnen informatie delen en vinden, communiceren met collega’s en taken beheren, allemaal vanuit één geïntegreerde interface.

De integratie van Fabric met andere Microsoft-producten maakt het gemakkelijk om gegevens en informatie te synchroniseren en te delen tussen verschillende tools. Dit verbetert de workflow en maakt het gemakkelijker om efficiënter te werken.

De toekomst van Microsoft Fabric

De toekomst van Microsoft Fabric ziet er veelbelovend uit. Microsoft blijft investeren in de ontwikkeling en verbetering van het platform, met regelmatige updates en nieuwe functies. Door te luisteren naar de behoeften van gebruikers en de nieuwste technologische ontwikkelingen te volgen, zal Fabric blijven evolueren om aan de eisen van de moderne werkplek te voldoen.

Microsoft Power BI integreren

De integratie met Microsoft Power BI tilt Microsoft Fabric naar een nog hoger niveau. Met Power BI-dashboards kun je je data transformeren in waardevolle inzichten die je kunt gebruiken om betere beslissingen te nemen en je concurrentie voor te blijven.

Ben je klaar om datagedreven werken te omarmen? Ontdek dan de kracht van Microsoft Fabric in combinatie met Power BI en ervaar hoe deze tool je workflow kan transformeren en je organisatie naar het volgende niveau kan tillen.

Verder praten over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Over KPI Solutions

Bedrijven op voorsprong brengen door het toepassen van slimme (Microsoft)technologie. Ons doel is om data te transformeren naar bruikbare informatie die de gehele organisatie kan gebruiken en verder kan helpen

Recente posts

Volg ons

Whitepapers

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Business Intelligence?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief!

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Filter op categorie

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Plan vrijblijvend een kennismaking​

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij strategische besluitvorming door datagedreven te werken

Vrijblijvend

We denken vrijblijvend met je mee om te inventariseren welk vraagstuk je hebt binnen jouw organisatie.

Kies zelf een datum en tijd

Om het makkelijker te maken, kun je zelf een meeting in onze agenda plannen.

Organisatie centraal

De kennismaking wordt volledig toegespitst op jouw organisatie en vraagstuk. Zo kunnen we achterhalen welke behoefte er is.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.