Werken bij KPI Solutions

Power BI Tymeshift koppeling

Power BI koppelen aan Tymeshift.

Hoe werkt de Power BI koppeling voor Tymeshift?

Power BI koppeling Tymeshift

Wilt u Power BI koppelen aan Tymeshift? Door middel van de Power BI Tymeshift connector kunt u eenvoudig Tymeshift verbinden met Power BI. Doordat de Power BI connector geautomatiseerd een koppeling maakt via de Tymeshift API, kunnen alle gewenste gegevens vanuit uw Tymeshift administratie(s) gebruikt worden voor het ontwikkelen van Tymeshift Power BI rapportages en dashboards in Microsoft Power BI.

De Power BI Tymeshift connector zorgt ervoor dat alle gewenste gegevens vanuit alle Tymeshift administraties gebruikt kunnen worden voor Power BI rapportagedoeleinden. 

Wat kunt u met Power BI en Tymeshift?

De Power BI Tymeshift connector maakt volledig geautomatiseerd een koppeling met alle gewenste administraties en data vanuit Tymeshift. De Power BI connector zet deze data in een SQL-database door middel van duidelijke en gemakkelijke tabellen. Hierdoor is er geen technische kennis nodig om aan de slag te gaan met de Power BI connector voor Tymeshift, en het ontwikkelen van rapportages en dashboards.

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Tymeshift koppeling?

De Tymeshift koppeling biedt eindeloos veel mogelijkheden. Doordat alle gewenste data via de Tymeshift API benaderd kan worden, kunnen verschillende Tymeshift rapportages en dashboards gebouwd worden met hierin verschillende analyses.

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met alléén Tymeshift, kunnen er ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. U kunt hierdoor andere databronnen koppelen, waardoor u data tegenover elkaar kunt zetten. U creëert hiermee nieuwe inzichten in uw data, welke u afzonderlijk uit uw pakketten nooit zult halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor Tymeshift

Met onze kant-en-klare Power BI rapportages kunt u alle data in kaart brengen en nieuwe inzichten creëren. Hierdoor kunt u direct aan de slag met het analyseren van uw data. Zo krijgt u direct inzicht in de belangrijkste KPI’s waarop u kunt sturen.

Beschikbare templates voor Tymeshift:

Aan de slag met Power BI en Tymeshift?

Direct aan de slag met Power BI? Download gratis onze Power BI Guide en ontdek hoe u in 5 stappen Power BI rapportages en dashboards maakt.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Tymeshift?

Alle data benaderbaar

Door middel van de Tymeshift connector wordt alle data vanuit Tymeshift geautomatiseerd klaargezet in een database. Deze database kunt u vanuit Power BI gemakkelijk benaderen, waardoor u direct kunt starten met het ontwikkelen van Tymeshift rapportages en dashboards.

Rapportages beschikbaar

Door de verschillende kant-en-klare Power BI Tymeshift templates die we tot onze beschikking hebben heeft u binnen slecht één dag over inzicht in de belangrijkste data van uw organisatie. U heeft direct inzicht in uw Tymeshift administraties en kunt op basis hiervan sturen.

Databronnen combineren

Naast dat de Power BI connector alleen een koppeling kan maken met Tymeshift, kan de connector er ook voor zorgen dat er koppelingen gemaakt worden met andere softwarepakketten die aanwezig zijn binnen uw organisatie. Op deze manier kunt u data tegenover elkaar afzetten, en nieuwe inzichten creëren.

Veel analysemogelijkheden

Door het gebruik van Power BI heeft u veel analysemogelijkheden. Doordat de Power BI connector alle gewenste data via de Tymeshift API kan ontsluiten, geeft dit u de mogelijkheid om diverse analyses te maken. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van uw verschillende Tymeshift administraties, benchmarking en forecasting.

Data altijd actueel

Actuele data is van belang bij het aansturen van uw organisatie. Daarom zorgt de Power BI Tymeshift connector ervoor dat u altijd kijkt naar de meest actuele data van uw organisatie. De Power BI connector kan tot meerdere keren per dag de data vernieuwen, waardoor u altijd beschikt over actuele cijfers.

Voor ieder apparaat geschikt

Het is belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Middels Power BI kunt u uw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat. U kunt dit zelfs op uw smartwacht of smartphone bekijken waardoor u altijd en overal inzicht heeft in uw bedrijfsgegevens.

3 stappen naar meer inzicht in uw Tymeshift data
Starten met de Power BI koppeling voor Tymeshift
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode van de Power BI Tymeshift connector heeft aangevraagd, ontvangt u instructies voor het opstarten van de koppeling. Indien nodig kan een van onze BI-specialisten u ondersteunen bij het maken van de koppeling.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling tussen Tymeshift en Power BI is gemaakt, kunt u starten met het ontwikkelen van uw gewenste Tymeshift rapportages en dashboards. U kunt ook gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI templates.

Inzicht!

Nadat u de gewenste Power BI rapportages en dashboards ontworpen heeft, kunt u aan de slag met het analyseren van uw Tymeshift data en nemen van beslissingen op basis van actuele data.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.