Vacature marketing stagiaire

Ontdek waar je marketinghart ligt

Ben jij onze nieuwe marketingtopper?

Volg je een studie in de richting van marketing en ben jij op zoek naar een toffe meewerkstage waar jij écht zelf aan de knoppen mag gaan draaien? Dan hebben wij een geschikte stageplek voor jou!

Wat ga je doen?

Bij ons is geen dag hetzelfde. De ene dag ben je druk met het ontwikkelen van content, zoals bijvoorbeeld blogs, whitepapers of infographics. En de andere dag voer je SEO optimalisaties uit en heb je een brainstormsessie gepland staan. Samen met onze ervaren marketeer zul je werkzaamheden uitvoeren voor deze website én voor onze nieuwe te lanceren werkenbij site. Ons employer branding project. Hierbij staan storytelling en de beleving centraal. Een onwijs gave opdracht, waarbij onder andere de volgende (marketing)aspecten voorbij komen:

– Webdesign in WordPress;
– Zoekwoordenonderzoek;
– SEO;
– Het analyseren van bezoekers en van de website (door middel van diverse tools zoals bijvoorbeeld Google Analytics en Hotjar);
– Het maken van diverse vormen van content (denk hierbij aan onze werkenbij Instagram, interviews met medewerkers voor op de site, berichten voor op LinkedIn, beeldmateriaal en video’s).

Daarnaast staan  we open voor verschillende opdrachten. Dus wil je specifiek focussen op één aspect binnen de marketing? Dan gaan we graag in gesprek. 

Wie ben jij?

Natuurlijk ben je een enthousiaste student die op zoek is naar een toffe plek voor minimaal 3 dagen in de week. Verder vinden we het prettig als je:

– Een MBO of HBO studie volgt in de richting van marketing;
– Communicatief sterk bent. Zowel in woord als geschrift;
– Zelfstandig kunt werken, maar ook goed presteert in een team;
– Creatief bent en zeker niet bang bent om initiatief te nemen;
– Een passie hebt voor alles wat met (online) marketing te maken heeft;
– Goed kunt inleven in verschillende doelgroepen;
– SEO basiskennis hebt;
– Enige ervaring hebt met het ontwikkelen van content, in bijvoorbeeld Canva of Photoshop. 

Passie voor marketing
100%
Zin om aan de slag te gaan
100%
Genoeg over jou en je toekomstige functie...
Wie zijn wij?

Natuurlijk wil jij weten waar je terecht komt, dus zullen wij onszelf vast kort voorstellen. Wij zijn KPI Solutions; een jong en professioneel team vol ambities. Er heerst een informele sfeer waarbij er veel ruimte is voor humor, nieuwe initiatieven en professionele ontwikkeling. Wij zijn gestart in 2016 en momenteel gevestigd in het centrum van Nijmegen waar wij nog iedere dag groeien. Momenteel werken we met 32 professionals aan de gaafste projecten. 

Dagelijks ontwikkelen onze professionals innovatieve rapportages voor onze klanten. Naast het ontwikkelen van deze rapportages zijn we inmiddels ook uitgegroeid tot strategisch partner van diverse bedrijven verspreid binnen heel Nederland, ontwikkelen we apps, geven we trainingen en richten we datawarehouses in. 

 

Samen werken we iedere dag met veel passie en enthousiasme aan één missie: organisaties door middel van data beter inzicht geven in hun prestaties. Affiniteit met IT is dus aan te raden ;-). 

 

Wat bieden wij jou?

Natuurlijk bieden wij jou een mooie werkplek waar je veel ervaring op kunt doen. Je krijgt je eigen laptop, en draait vanaf dag 1 volledig mee. Verder bieden wij jou: 

– Veel vrijheid! Je kunt veel aspecten binnen de marketing ontdekken en zo ervaren waar je de meeste affiniteit mee hebt; 

-Een werkplek in hartje Nijmegen (neem je wandelschoenen maar mee, want we lopen dagelijks een rondje door de stad 😉);

– Een prima stagevergoeding;

– Leuke borrels, gameavondjes en uitjes op z’n tijd!

Enthousiast?

Solliciteer direct!

Na het insturen van je sollicitatie nemen we zo snel mogelijk contact met je op om kennis te maken. Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met Mabel van Altena via mabel@kpisolutions.nl

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Meer informatie over Power Apps?

  • Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze Power Apps specialisten. Zij vertellen u graag alle mogelijkheden van Power Apps.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.