Vacature

Supportmedewerker

business-intelligence-powerbi

De vacature

Wij zijn op zoek naar een fulltime support medewerker die per direct beschikbaar is. Als support medewerker ben je, samen met je collega’s, de drijvende kracht achter KPI Solutions. Samen met hen ben je verantwoordelijk voor de continuïteit van het inzicht van onze klanten. 

Bij ons krijg je de kans om naast support activiteiten ook beheer taken uit te voeren, intern en extern. Je zult intensief samen gaan werken met al je collega’s en klanten om ontwikkeling en operationele werkzaamheden te ondersteunen. Je geeft ondersteuning aan veel verschillende klanten. Het is dus belangrijk dat je je communicatie hierop kan afstemmen en dat je kan inschatten wat de prioriteit van een melding is.

 

Wie zoeken we?

Iemand die:

Powerbi-koppelen-exactonline-exact-globe-exact-synergy
team-kpi

Wat bieden wij jou?

Over KPI Solutions

Wij zijn KPI Solutions; een jong en professioneel team vol ambities. Er heerst een informele sfeer waarbij er veel ruimte is voor humor, nieuwe initiatieven en professionele ontwikkeling. Wij zijn gestart in 2016 en momenteel gevestigd in het centrum van Nijmegen waar wij nog iedere dag groeien.

Dagelijks ontwikkelen onze experts innovatieve dashboards voor onze klanten. Naast het ontwikkelen van deze dashboards zijn we inmiddels ook uitgegroeid tot strategisch partner van diverse bedrijven verspreid binnen heel Nederland.

Samen werken we iedere dag met veel passie en enthousiasme aan een missie: organisaties door middel van data beter inzicht geven in hun prestaties. Als Business Intelligence expert willen wij andere organisaties helpen hun data inzichtelijk te maken. Denk jij hier aan bij te kunnen dragen? Solliciteer dan middels onderstaand formulier. Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature?
Neem dan contact op met +31 (0)85 273 58 79.

Enthousiast?

Solliciteer direct!

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • 60 dagen vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Meer informatie over Power Apps?

  • Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze Power Apps specialisten. Zij vertellen u graag alle mogelijkheden van Power Apps.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.