Werken bij KPI Solutions

Power BI Connector Visma.net

Maak een koppeling tussen Visma.net en Power BI

Hoe werkt de Power BI connector voor Visma.net?

Visma.net koppelen aan Power BI

De Power BI connector voor Visma.net zorgt ervoor dat u alle gewenste data vanuit Visma.net kunt gebruiken in Microsoft Power BI, en zelf kunt starten met het ontwikkelen van Visma rapportages.

De Power BI connector maakt verbinding met de API van Visma.net, waardoor alle gewenste gegevens vanuit verschillende administraties gebruikt kunnen worden voor rapportagedoeleinden. De connector plaatst deze gegevens in een SQL-database, waarna deze vanuit Power BI gekoppeld kan worden. 

Power BI en Visma

De Power BI connector maakt geautomatiseerd een koppeling met de gewenste administratie(s) en data vanuit Visma.net. De data wordt vervolgens in een database klaargezet. 

Deze data wordt in gestructureerde en begrijpelijke tabellen klaargezet, zodat u zelf geen technische kennis nodig heeft om met de Power BI connector aan de slag te gaan. 

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI koppeling met Visma.net?

Met de Power BI connector voor Visma.net kunt u zelf bepalen welke rapportages u wilt ontwikkelen. Doordat alle data via de API van Visma te benaderen is, kan alle gewenste data gebruikt worden voor het maken van verschillende analyses. Denk bijvoorbeeld aan het maken van analyses zoals:

 • Winst-en verliesrekening;
 • Cashflow;
 • Omzet- en kostenanalyse;
 • Balans;
 • Kostendetails. 

Naast dat het in kaart brengen van uw Visma.net data enorm waardevol is, kunt u de data vanuit Visma.net ook combineren met andere databronnen binnen uw organisatie in een datawarehouse. Door data vanuit verschillende bronnen te combineren, kunt u inzichten genereren welke afzonderlijk uit uw pakketten nooit zichtbaar zullen zijn. Bekijk hier een overzicht van alle Power BI koppelingen. 

Power BI rapportages voor Visma.net

Van ruwe data naar een hoogstaande Visma Power BI rapport in 24 uur. Middels onze kant-en-klare rapportages, ook wel templates genoemd, heeft u binnen een handomdraai inzicht in al uw Visma data.

Beschikbare Power BI templates voor Visma.net:

Ontwikkel in 5 stappen uw eigen Visma.net rapportages.

Download onze gratis Power BI Guide en ontdek hoe u in slechts 5 stappen de perfecte Visma.net rapportage(s) kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met Visma.net?

Alle data benaderbaar

Alle data kan benaderd worden middels de API van Visma. De data wordt vervolgens in gestructureerde en duidelijke tabellen klaargezet voor rapportagedoeleinden.

Rapportages beschikbaar

We hebben meerdere Power BI rapportages beschikbaar voor Visma,net, waardoor u binnen 24 uur inzicht krijgt in de belangrijkste KPI's van uw organisatie.

Databronnen combineren

Door meerdere Power BI connectoren samen met Visma.net te koppelen, kunt u nieuwe inzichten creëren welke afzonderlijk uit uw pakketten nooit zichtbaar zullen zijn.

Veel analysemogelijkheden

Door de hoeveelheid beschikbare data vanuit Visma.net, is het mogelijk om verschillende analyses te maken. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De data in uw rapportages is altijd actueel. De Power BI connector voor Visma.net zorgt ervoor dat deze iedere nacht, en indien wenselijk, meerdere keren per dag vernieuwd wordt.

Voor ieder apparaat geschikt

Business Intelligence tools (zoals Power BI) functioneren perfect op mobiele devices zoals tablet, telefoons en smartwatches, heeft u overal en altijd inzicht in uw data.

3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Power BI connector voor Visma.net
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode voor Visma heeft aangevraagd, zal een van onze BI specialisten contact met u opnemen om de proefperiode door te spreken.

Aan de slag met Power BI

Nadat de proefperiode is opgestart, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw Visma.net rapportages in Power BI óf u kunt gebruik maken van onze Power BI templates.

Inzicht!

Nu uw data gevisualiseerd is in Power BI rapportages, kunt u aan de slag met het analyseren van data en verkrijgen van nieuwe inzichten.

Kosten

€75

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

 • 30 dagen gratis proberen;
 • Start op wanneer het jou uitkomt;
 • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.