Power BI connector voor Visma Severa

Vergeet handmatig rapporteren en werk datagedreven. Kijk op ieder moment van de dag naar de meest actuele cijfers van uw organisatie. 

power-bi-dashboard
Visma Severa connector
20
Per maand
  • Gratis 60-daagse proefperiode
  • €10 voor iedere extra adminstratie

In 4 stappen naar meer inzicht

stap-1-power-bi-connector

1. Het aanvragen van een proefperiode

Na het aanvragen van de proefperiode ontvangt u direct instructies voor het opstarten. Een van onze BI specialisten zal u hier, indien nodig, bij ondersteunen. 

2

2. Verbinding maken met uw data

Er wordt verbinding gemaakt met de gewenste data uit Visma Severa. Deze data wordt voor u klaargezet in een database. 

stap-3-power-bi-connector

3. Het ontwikkelen van rapportages 

Nadat de gewenste data voor u is klaargezet, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen BI rapportages. Dit kan naast Power BI ook in Excel, Tableau en Qlik. 

stap-4-power-bi-connector

4. Het analyseren van uw data 

Na het ontwikkelen van uw rapportage(s) kunt u focussen op het echte werk; het analyseren van uw rapportages en ondernemen van acties. 

Voordelen van de Power BI connector voor Visma Severa

Alle data benaderbaar

Alle gewenste data is vanuit Visma Severa door middel van de connector op te halen, waardoor deze vanuit Power BI gebruikt kunnen worden voor het maken van rapportages.

Data dagelijks vernieuwd

Uw data wordt dagelijks vernieuwd, zodat u op ieder moment van de dag naar actuele cijfers van uw organisatie kijkt.

Meer dan 150+ bronnen

Naast Visma Severa kunt u meer dan 150+ andere databronnen koppelen in uw eigen database. Hierdoor kunt u data tegenover elkaar zetten, en diepgaandere analyses maken.

Standaard rapportages

Wilt u liever direct aan de slag met analyseren van uw data? Dan kunt u eenvoudig gebruik maken van een van onze kant-en-klare Power BI rapportages voor Visma Severa.

Consolideren in Power BI

Doordat de connector data vanuit meerdere administraties op kan halen, ontstaat de mogelijkheid om data te consolideren.

Voor ieder device

Microsoft Power BI is beschikbaar op ieder device. Zo kunt u uw ontwikkelde rapportages op ieder moment van de dag bekijken via uw telefoon, tablet, laptop op zelfs uw smartwatch.

Deze organisaties gingen u voor:

De eerste stap zetten naar een datagedreven organisatie?

Start dan direct uw 60-daagse gratis proefperiode, ontwikkel uw eigen rapportages en zet de eerste stap naar een datagedreven organisatie. 

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Bent u erbij?

Ontdek de verschillende mogelijkheden van BI tijdens onze webinars, en krijg vele handvaten voor uw eigen organisatie. Benieuwd?

Bekijk onze webinars en meld u direct gratis aan. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.