Webinar

Alle ins- en outs van een datawarehouse

Wanneer?

15 september 2021

Waar?

Online

Hoe laat?

15.00 uur

Duur

60 minuten

Deel webinar

jasper-versteegh-kpi-solutions

Spreker

Jasper Versteegh

BI Specialist 

Aanmelden voor het webinar

Samenvatting

Uw bedrijf heeft data opgeslagen staan op allerlei locaties. U heeft een boekhoudsysteem, een salarispakket, een ERP-systeem, een productieplanning of een projectenregistratie. Meestal staat dit in verschillende systemen, van diverse leveranciers. Natuurlijk wilt u deze gegevens combineren. Door deze data in een datawarehouse te plaatsen is dit mogelijk. In een datawarehouse wordt data op een slimme en efficiënte manier verzameld, gevalideerd en gestructureerd vanuit verschillende bronsystemen. Maar hoe werkt dit precies?

In dit webinar bespreekt Jasper met u alle ins en outs omtrent een datawarehouse, zodat u aan het einde precies weet wat een datawarehouse is en hoe deze werkt, wat deze voor u eventueel kan betekenen en vertelt Jasper hoe u een datawarehouse kunt opzetten. 

Programma

Voor wie is deze webinar?

Deze webinar is voor iedereen geschikt die geïnteresseerd is in Business Intelligence en in het bijzonder geïnteresseerd is in datawarehouses, de mogelijkheden en de achterkant hiervan. Gebruikt u bijvoorbeeld meerdere databronnen binnen uw organisatie, en wilt u alle mogelijkheden ontdekken om hier efficiënt en slim mee om te gaan? Dan is deze webinar geschikt voor u. 

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

In 2022 starten met BI?

Schrijf u dan gratis in voor onze online BI kennissessie. 

K
rijg vele (nieuwe) handvaten over o.a. de mogelijkheden, toepassingen, verschillende BI-tools én het stappenplan om te starten met BI.

Zien we u 26 januari?

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.